Спечелете MyKi тракер за домашния ви любимец с играта на MamaMia и Mtel

| от MamaMia |


Ние, от Mamamia.bg, смятаме, че майчинството не се заключва единствено в отглеждането на дете и считаме, че е важно да обръщаме внимание освен на истинските ни, биологични деца, и на тези, които сме взели под крилото си, без да сме ги раждали – домашните любимци. Всяка мама на куче или котка знае, че любимецът е неизменна част от семейството, без която хармонията в дома е невъзможна.

Затова стартираме рубриката PetMama, в която ще говорим за нещата, свързани с онези деца, които никога не порастват. Досега нито едно хлапе не е успяло да постигне мечтата на Пипи Дългото чорапче – никога да не „поресне“, но домашните любимци изживяват тази мечта през целия си живот и за разлика от истинските ни деца, ни нараняват един единствен път – когато си отиват.

В PetMama ще говорим за добрите практики при гледането на домашни любимци, за радостите и дребните ядове, които кучетата и котките ни носят, за това как да пазим здравето им, да удължаваме живота им и да ги правим по-щастливи.

В тази връзка, от MamaMia обявяваме една игра, чийто победител ще спечели MyKi Pet, персонален GPS/GSM тракер за домашен любимец, предоставен от Мтел. Това е устройство, което локализира домашния любимец и сигнализира, когато той напусне зоната си на безопасност. По този начин вероятността да се наложи да лепите обява за изгубено животно, на практика става нулева.

За да участвате в играта, е необходимо да харесате страницата на Mamamia.bg във Facebook и да публикувате снимка на вас и вашия любимец (или само на него) като коментар под новината за начало на играта. Един от всички участници след томбола ще може да върже MyKi тракера на каишката на своето животно и да спре да се тревожи кога къде се намира неговото непорастващо дете.

Желаем ви успех!

Как да участвате?

За да се включите е необходимо да:

  1. Споделите снимка с вашия домашен любимец в коментар под поста тук.
  2. Харесате фен страницата на Mamamia.bg

Играта ще бъде активна от днес (12.12) до 21.12 (включително). След изтичането на периода на играта ще бъде изтеглен на случаен принцип един участник, споделил снимка с домашния си любимец, в коментар под поста. Изтегленият ще спечели тракер MyKi Pet, предоставен от Мтел.

Всеки участник има право да участва еднократно. Отговорите под настоящата бележка няма да бъдат считани за участие в томболата.

Kой ще спечели?

Печели един от всички участници, който е споделил снимка със своя домашен любимец, в коментар под поста тук.

Колко продължава играта?

От 09:00 ч. на 12.12.2016 г. до 23:59 ч. на 21.12.2016 г.

Как да получите наградата си, ако спечелите?

Печелившият ще бъде обявен в срок от два дни след приключване на играта чрез пост във Facebook страницата на Mamamia.bg. Ако вие сте печелившият, ние ще се свържем с вас чрез лично съобщение във Facebook и ще ви дадем инструкции как да получите своята награда. В случай, че печелившият не отговори на съобщението ни в рамките на два календарни дни, автоматично ще бъде изтеглен резервен печеливш, на когото ще бъде предоставена наградата.

Пожелаваме успех на всички участници!