36-годишна майка чака 12-то дете – и първо като баба

| от MamaMia |


Майка на 11 деца, която очаква своето 12-то, обяви, че ще става баба за първи път. Вероника Мерит от Ню Йорк разкри пред последователите на нейните майчински постове в социалните мрежи, че нейната най-голяма дъщеря ще става майка.

36-годишната Вероника ражда първата си дъщеря Виктория на 14 години, когато още е в училище. Сега и двете – майка и дъщеря – са бременни едновременно като терминът им е с месец и половина разстояние – Вероника очаква да роди на 25 април, а дъщеря й – Виктория, която е на 21 години – на 11 юни.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Thismadmama (@thismadmama)

36-годишната майка признава, че се вълнува много повече от бременността на дъщеря си, отколкото от своята собствена.

Пред британския таблоид The Sun, Вероника споделя: „Абсолютно съм развълнувана, че съм бременна заедно с дъщеря ми“. Тя добавя, че понеже досега не е гледала близнаци, е във възторг, че ще има собствено дете и внук на една и съща възраст, затова възнамерявала да ги облича в еднакви дрехи дрехи. Тя вече била поръчала пижами с дракони.

„Да бъдеш баба е толкова вълнуващо и е красиво да споделяш бременността си заедно с най-любимите си хора в целия свят“.

Вероника поддържа акаунт в Instagram и в TikTok, където използва хаштага #12kids и с вълнение публикува видеа и кадри от живота на огромното семейство.

Тя е майка на 16-годишния Андрю, на Адам (15), Мара (13), Даш (12), Дарла (10), Марвелъс (8), Марталия – 6, Амелия – 4, Делиа – 3 и Донован – на 1 годинка.

Нейните първи две деца са родени от мъж, с когото тя вече е разведена. Сега Вероника живее с втория си съпруг – Марти, на 37 години, с когото имат седем деца.

Вероника никога не е използвала контрацептиви, заради „здравни усложнения“.

Тя обяснява, че въпреки ранната си бременност и раждане, е завършила училище с висок успех и се е опитала да влезе в колеж, но и двата пъти не е успяла заради болест – има бъбречно заболяване и миналата година дори е загубила единия си бъбрек.

Тя казва още, че би искала да има общо 17 деца.

„Не изключвам да имам още деца. Бих искала още шест“.

Някои от децата й са били планирани. Но други – не, понеже не може да взима противозачатъчни: „Заради болестта ми, съм склонна към кръвоизливи.“

Вероника изчислява, че е прекарала осем години и половина от живота си в бременност.

Вижте още:


Повече информация Виж всички