Звездите, които са готови за Коледа

| от Хрис Караиванова |


Всички вече усещаме наближаването на празниците, независимо дали сме се потопили в коледния дух или не. Улиците са украсени, витрините светят, навсякъде се предлагат гирлянди, разноцветни лампички и топки за елха. Как да устоим на всичко това? Дори да сме с настроението на Гринч по Коледа, е малко вероятно накрая да не се пречупим и да поставим елха в хола. А после да я снимаме за Instagram.

В социалните мрежи коледното вълнение вече настъпи. Запалени камини, цветни светлини, топло капучино с канела, домашни сладки, провесени от елхата чорапи. Всичко е в кадър, стига да приютява празничния, зимен уют. Сега е точното време да снимате коледното настроение и да го пуснете в Instagram, за да му се радват и други. Някои от звездите, които всички познаваме, вече го направиха.

Виждаме Марая Кери, която украсява коледното си дърво, както и Бритни Спиърс, която светва лампичките на голямата елха в хола си. Кейти Холмс показва сладкарско майсторство, Дейвид Бекъм е фен на „Игра на тронове“ и в коледно настроение, а модната принцеса Даян Фон Фюрстенберг е красноречива със снимка на запалената си камина. Рийз Уидърспун е в компанията на двете си кучета, коледен пуловер и лампички за елха, а в дома на Парис Хилтън украсата е изпипана до съвършенство.

Кой ще се присъедини към тези знаменитости, които обичат Коледа? Ще ви държим в течение!

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

??

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Forget Elf on the shelf!! It’s daddy on the step!!! ? #kissesatchristmas x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

it’s winter and I am home, watching Mudbound on Netflix… another incredible movie directed by a woman, Dee Rees !

A post shared by Diane von Furstenberg's diary (@therealdvf) on

????????????????

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

It's beginning to look a lot like Christmas…?

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on


Повече информация Виж всички