Срещи с изкуство, шоу бизнес и космонавтика очакват тийнейджърите на третото издание на Teen Power

| от MamaMia |


В началото на лятото предстои дългоочакваното трето издание на единствения по рода си семинар за тийнейджъри Teen Power: Промени живота си за 6 часа, който Образователна група Светлина организира за трета поредна година. Teen Power 3.0. Събитието, което спечели приза „Събитие на годината за 2021“, отново събира на едно място талантливи и успешни личности с техните вдъхновяващи истории.

Датата е 10 юни, събота, от 11:00 до 17:00 ч., а мястото на провеждане отново е в сградата на Международно Висше Бизнес Училище с адрес: ул. Винсент Ван Гог 7, гр. София.

Teen Power е предназначен за тийнейджърите в гимназиална възраст (VII – XII клас), а участието в събитието е напълно безплатно.

Необходима е единствено регистрация в сайта на ивента.

Събитието отново събира на едно място едни от най-обичаните и успешни личности в България, сред които Александър Карагьозов – Композитор, диригент и музикален продуцент, базиран в Лондон, с над 100 проекта зад името си в сверите на музиката, телевизията, образованието и мениджмънта, Татяна Иванова – момичето от Добрич, което е все по-близо до своята мечта да стане първата жена космонавт на България, Реми Тоин – един от любимците на публиката и финалист в предаването „България търси талант“, Кристина Верославова – актриса и продуцент, завършила престижната школа по театър и кино ‘’Лий Страсбърг’’ в Лос Анджелис, Александра Драгова – хореограф и танцьор, работила с международни звезди като Dua Lipa, Rita Ora, а от няколко години също участва във филмови продукции като „Непобедимите 4“ и „Спомен“ с Моника Белучи и Лиъм Нийсън, както и още много други.

Teen Power цели да подкрепи младия човек в търсенето на смисъл и път в живота му в най-предизвикателните години на неговото тийнейджърство.

„Създадохме Teen Power, за да срещнем младите хора с истински успели личности, чиито лични истории могат да бъдат пример за вдъхновение и мотивация за развитие в техния живот. Хора, които също са били тийнейджъри и също като тях са имали своите страхове и провали, но не са се отказали от своите мечти, за да бъдат днес сред лицата на успеха“, споделя г-жа Магдалена Димитрова, изпълнителен директор на Образователна група „Светлина“, организатор на ивента съвместно с Фондация „Бъдеще в Светлина“.

Освен срещите с тези невероятни личности, които ще споделят своите лични истории и път, младите хора ще могат да се запознаят с нови възможности за тяхното развитие на щандовете на образователните програми за тийнейджъри Teenovator, Able Mentor и Тук-Там, да научат повече за света на анимация, участвайки в уъркшоп, организиран от ARC Academy безплатно за тях.

Вижте още:

Основни принципи на съвременния БГ тийнейджър в IX-X клас (според учителката!)


Повече информация Виж всички