София Вергара и опасността да станеш майка без да искаш

| от Mama Mia |


Всички знаем какво е да си много, много влюбен. Сърцето ти сякаш ще изскочи, стомахът ти се преобръща при всеки спомен за гушки и целувки с него, а умът ти не спира да рисува всевъзможни картини на вашето общо и задължително безоблачно бъдеще.

В тези планове често се включват смели неща като сватби и създаване на семейство и деца, особено ако сте преминали 27-те години.

Е, понякога се случва събитията да вземат неочакван обрат и общо взето плановете да се издънят с гръм и трясък. Ако децата вече са факт, то ситуацията става доста кофти.

Но каквото и да си мислите, винаги всичко може да бъде и по-зле.

Пример за това е София Вергара и нейната безумна съдебна битка с бившето ѝ гадже заради техните общи замразени ембриони.

Звучи малко като научна фантастика, но с развитието на технологиите и медицината, определно ни се усложнява и живота.

Та, каква е историята – колумбийката и Ник Лоеб имаха връзка от 2010 до 2014 година, като някъде през този период се сгодиха, чувствайки се супер влюбени един в друг. Заради същата тази любов двамата решили, че могат да се погрижат за общото си поколение като си оплодят изкуствено няколко яйцеклетки и после ги замразят за идните години, когато ще могат да имат деца.

Тоест – направили заготовка за поколение, но с отложен старт. Малко след това решение обаче, връзката им се разкаща до степен на провал и всеки си продължава в своята посока.

45-годишната София открива любовта в 5 години по-младия от нея (и невероятно висок и магнетичен) Джо Манганиело. Двамата се ожениха и точно когато изглеждаха невероятно щастливи, миналото се обади под формата на Ник Лоеб, който заяви, че желае ембрионите му да се превърнат в деца. Тоест – с помощта на сурогатна майка, яйцеклетката на Вергара, успешно оплодена от негов сперматозоид, да се превърне в детенце, което той да си отгледа.

На София идеята да стане без да иска майка на детето на бившия, докато е женена за друг, не ѝ допадна и твърдо заяви не на размразяването на ембрионите.

Тогава Ник реши, че ще е най-разумно да подаде съдебен иск от името на самите неродени деца.

Съдебната битка се проточи доста време, но най-сетне магистрат от щата Луизиана отсъди в полза на актрисата и отклони делото срещу нея заради „липса на персонална юрисдикция“.

От своя страна Лоеб заяви, че желанието на Вергара “децата” да останат замразени, било равносилно на убийството им, а той много държал да бъде татко. Защо обаче не си направи деца с друга жена, която се пак иска да им бъде майка, не е ясно.

София има 24-годишен син Маноло, плод на първия ѝ брак, а неведнъж е споделяла, че не изключва възможността да бъде майка отново и да дари сегашния си съпруг Джо с деца.


Повече информация Виж всички