Ще гледаме Джаред Лето в нов филм за вампири и супергерои

| от |


Хората обичат филми за вампири, както и такива за супергерои. Също така харесват Джаред Лето в ролята на лошото момче. Какво ще кажете ако съберем всички тези елементи в блендер и създадем филм от получената смес?! Преди няколко дни от Sony обявиха, че Джаред Лето влиза в ролята на Морбиус – „Живият вампир”. Ето и малко разяснение за хората, които не са фенове на комиксите и не са наясно кой е този Морбиус.

Морбиус е вампир!

Морбиус не е просто вампир, а е жив вампир. Той има заболяване на кръвта и се опитва да стане учен, за да се излекува сам. В един момент Морбиус се превръща в свръхчовек, но вампирските му потребности си остават. Той има супер сила – може да лети, но в същото време не може да излезе на дневна светлина и се поддържа благодарение на човешката кръв.

Морбиус като супергерой!

Морбиус първоначално е въведен в комиксите като злодей, но с течение на времето придобива и положителни качества. Той има трагична история – единствената му мисия в живота е да се излекува от болестта си, както и да стане отново нормален.

Джаред Лето ще бъде Морбиус!

Джаред Лето ще се превъплати в живия вампир – Морбиус. Гримът му ще наподобява този на Жокера, но ще има по-малко татуировки, дълги зъби и уши.

Ще има ли любовна история?

Във филмите за супергерои винаги присъства любовна история, но все още не сме наясно дали ще бъде вмъкната някъде такава в новата лента на Sony.

Бъдещите проекти на Лето!

Съдбата на „Жокера” все още е доста неясна, особено след като Хоакин Финикс бе избран да изиграе ролята на злодея в отделен филм. Въпреки изборът на пуерториканеца, кастингът на Лето и Марго Роби няма да бъде засегнат.

 

 

 


Повече информация Виж всички