Седмичен хороскоп: всички шансове за добро посрещане на Новата година са налице

| от Селена Астро |


Седмичен астрологичен обзор (от 25.12. до 31.12.)

През първия ден от седмицата Луната ще се намира в знака Риби, което й разположение ще направи Коледния ден доста объркан и не добре организиран. Ако не се оставим подробностите и стремежът за ред, точност и стабилна структура да ни развалят настроението, денят ще е идеален за изкарване на време с най-близките до нас хора, задушевни разговори, разтоварване, размяна на подаръци, приятно хапване и почерпка.

Денят ще е най-ползотворен за представителите на водните знаци Рак, Скорпион и Риби, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да проведат важни разговори с близки до тях хора и да се сдобрят с тези, с които от известно време са в конфликт.

Във вторник и сряда Луната ще преминава през знака Овен, най-борбения и конкурентно способен знак от зодиака. Заради това й разположение тези два дни ще бъдат изключително подходящи за отстояване на позициите, поставяне на нови начала, предприемачество, спортни активности, авантюризъм и състезания от всякакъв тип.

Най-успешен ще бъде периодът за огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат важни и значими за тях неща и ще се натъкнат на хора, които да им помогнат със съвет или препоръка.

От четвъртък до събота в 10:30 сутринта Луната ще се намира в знака Телец, поради което тези дни са изключително подходящи за кулинария, отдаване на почивка и удоволствия, грижа за тялото и външния вид. Добри са също така за сключване на договори, правене на инвестиции, започване на професионални, но също така и на лични партньорства.

Най-успешен ще бъде този период за земните знаци Дева, Телец и Козирог, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях е вероятно добро стечение на обстоятелствата да им помогне да разгърнат по много добър начин потенциала и възможностите си.

От събота 10:30 сутринта до Новогодишната нощ включително Луната ще бъде в знака Близнаци, най-комуникативния, общителен и любопитен знак от зодиака.

Това й разположение ще ни предразположи да си изкараме много добре по време на празничните дни. Ще сме разговорливи, общителни и интересни събеседници. Няма да се засягаме от дребни и незначителни неща и ще сме толерантни, дори към хора, които са много различни от нас.

Независимо от начина, по който решим да празнуваме, дали в домашна атмосфера, с близки приятели или на голямо новогодишно събиране, ще успеем да намерим правилната формула за хубаво прекарване и ще посрещнем Новата Година по приятен за нас, оптимистичен и ненатоварващ ни начин.

Най-добре се очаква да се чувстват през периода въздушните знаци Везни, Водолей и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще са на силно романтична вълна и ще се къпят в любовта, която изпитват към заобикалящите и най-вече към любимия човек.

Свободните от тях по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, когото да харесат много и с когото да изкарат приятно празника.


Повече информация Виж всички