Седмичен хороскоп: напрежение в края на седмицата

| от MamaMia |


Седмичен астрологичен обзор (от 13.11. до 19.11.)

В понеделник Луната ще преминава през знака Дева. През този период ще сме много критични, взискателни, скептични и обърнати към детайла и подробностите в работата ни и в ежедневното ни общуване с другите.

Денят няма да е подходящ за подаването на документи и заявления, както и за сблъсъци с високопоставени лица, но за сметка на това ще е добър за приключване на вредни навици, като тютюнопушене, прекаляване с храна или алкохол, както и за започване на нов спорт или нов по-здравословен режим на хранене.

Не е изключено една част от подвижните знаци Дева, Близнаци, Стрелец и Риби, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да имат леки здравословни неразположения като главоболие, грип или настинка, които бързо ще преминат.

Вторник и сряда Луната ще се намира в знака Везни, следователно тези два дни ще бъдат идеални за изглаждане на отношенията със заобикалящите, козметични или разкрасителни процедури.

Възможно е въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да отделят голямо внимание на своите половинки и да изкарат ползотворно време с тях през периода.

От четвъртък до събота включително Луната ще преминава през знака Скорпион, като в събота, в 14.00 часа настъпва Новолуние в същия знак. Тогава движението на Луната съвпада с това на Слънцето.

Заради събитието не е изключено тези три дни да са доста напрегнати за някои от нас, най-вече за фиксираните знаци Водолей, Лъв, Телец и Скорпион, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци.

Има риск при тях нещата да не вървят съвсем по план и да имат усещането, че някой ги саботира и не им мисли доброто. Дори и така да е, те ще са склонни да го приемат доста по-навътре от колкото е необходимо и поради тази причина е възможно да влизат в преки конфронтации, които ще бъдат излишни и само ще обтегнат положението.

На тези знаци им се препоръчва да използват периода около Новолунието за размисъл и плануване, занимавайки се повече със себе си, отколкото с останалите. Добре би било също така да се постараят да намерят позитивен отдушник на своите емоции, като творчески занимания, разчистване или разместване в жилището или активни спортни дейности.

В неделя Луната ще транзитира през знака на Стрелеца, което й разположение ще ни направи доста по-оптимистични и авантюристични от предните дни. Поради тази причина вторият почивен ден ще бъде идеален за пътувания в чужбина, общуване с чужденци, учене и взимане на изпити, както и за решаване на правни въпроси или занимания с любим спорт.

Най-успешен ще бъде този период за огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. По всяка вероятност те ще започнат важно начинание, което от известно време плануват.