Психолози ще говорят за взаимоотношенията в семейството

| от MamaMia |


hOUR SPACE представя второто събитие към “Психотерапията е за всеки”. Темата за месец февруари се основава на взаимоотношенията, функциите на семейството, общуването между партньорите и техните деца и интимния живот.

Участие ще вземат практикуващи терапевти, които ще разкажат интересни наблюдения от работата си с хора.

Приходите от наближаващото събитие ще бъдат дарени на SOS Център за обществена подкрепа “Шанс”, град София на SOS Детски селища България. Те работят по програми за подкрепа на семейството и превенция на радялата.

„Психотерапята е за всеки“ е проект, в който терапевти, известни личности и организации предоставят насоки за по-добри практики в грижата за себе си. Той цели да обърне внимание и да предизвика хората да говорят по теми от всякакви ежедневни ситуации, на пръв поглед безобидни, но предпоставка за множество проблеми, при които психотерапията може да помогне.

Мариела Манева - гещалт терапевт

Мариела Манева е гещалт терапевт. Тя ще развие темата за “Езикът на партньорството” и през какви етапи и трудности преминава семейството.

Олеся Ямпольская - сексолог и психотерапевт

Сексологът Олеся Ямпольская ще ни въведе в темата “Сексуалната комуникация при двойките”. Тя е автор на множество статии на тема възпитание на деца, отношения в двойката и сексология.

Виолета Крумова - гещалт терапевт

Повече за “Природата на изневярата”, съблазните и фантазиите ще сподели Виолета Крумова. Освен гещалт терапевт, тя е и дългогодишен sales manager в IT индустрията.

Валерия Рачева - детски психолог

Магдалена Данаилова - детски психолог

“Как като двойка да общуваме с разбиране към децата си?” е вълнуващ въпрос за почти всяко семейство. Валерия Рачева и Магдалена Данаилова са детски психолози и ще издадат повече за комуникацията и как да се справяме с настъпващите трудности.

Теодора Гергинова - семеен терапевт

Семейният терапевт Теодора Гергинова има опит в индивидуалното и фамилното консултиране. На тази база тя ще предостави факти за “Семейството – да си част от една система”, как то функционира и най-често обсъжданите теми в кабинета.


Повече информация Виж всички