Първата дама на България отново в синьо

| от |


Държавни и правителствени ръководители от над 80 държави присъстваха във френската столица в неделя на възпоменателната церемония по случай 100 години от края на Първата световна война.

В събота вечерта френският президент Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит Макрон бяха домакини на тържествена вечеря в музея „Орсе“. Гости на тържеството бяха десетки световни лидери с половинките си, сред които и българският президент Румен Радев и съпругата му Десислава.

За случая българската първа дама бе заложила на рокля без ръкави в кралско синьо, която бе комбинирала с черни обувки на ток. Президентът Радев от своя страна бе избрал вратовръзка в същия нюанс като тоалета на съпругата му.

 

IMG_2072

 

Явно Деси Радева е открила цвета, който най-много й отива, тъй като за втори път се спира на син тоалет. След срещата с кралица Елизабет Втора, това беше втората поява на съпругата на президента ни в този нюанс. Първата дама на България очевидно си е взела поука, след десетките модни гафове, които направи в началото на управлението на своя съпруг. Деси Радева явно е започнала да се вслушва в думите на консултантите си, тъй като в две поредни визити изглежда превъзходно. Не можем да й го отречем.