Най-спонтанните снимки на Кейт, Уилям и Хари през 2017

| от Хрис Караиванова |


Британското кралско семейство е под светлините на прожекторите повече отвсякога през 2017 г. Първо пристигна новината за третото дете, което принц Уилям и красивата му съпруга Кейт очакват. След това дойде и една дългоочаквана вест – принц Хари намери любовта на сърцето си в лицето на Мегън Маркъл и те обявиха официално годежа си.

Очаква се 2018 г. да бъде още по-динамична и емоционална за Великобритания и Бъкингамския дворец. Тогава ще видим още една кралска сватба – тази на Хари и Мегън, а и ще се запознаем с новия член на семейството на Кейт Уилям, които вече имат момченце и момиченце – принц Джордж и сестра му, принцеса Шарлот.

Ясно е, че за големите събития, в които участва кралското семейство, всички тези височайши особи са подготвени да се усмихват, да спазват строг етикет, да правят всичко правилно и в подходящия момент. Всички ние сме виждали голяма част от тези моменти.

Личности като Уилям, Кейт и Хари, обаче, имат и своята човешка страна – както всички хора. Те също могат да се забавляват, да се смеят гръмогласно, да се изненадват, трогват, отегчават. И всичко това също може да бъде запечатано от фотографските обективи.

Предлагаме ви да разгледате някои от най-добрите, най-истински и спонтанни снимки на кралското семейство тази година, специално подбрани от Business Insider.