Музикалният профил на Ева Пармакова

| от |


Тя се занимава с музика от 5 годишна, внучка на златния оперен тенор Любомир Бодуров, талантът генетично й тече във вените. Нейната звезда изгря на сцената на петия сезон на Х Фактор и представи таланта й пред българската публика. Тя е Ева Пармакова. След финала на предаването, Ева Пармакова, една от най-силните певици в отбора на Саня Армутлиева, се присъедини към лейбъла Вирджиния Рекърдс. „Ти губиш“ feat. Pavell & Venci Venc’ е дебютният сингъл на 17-годишната певица.

Ева обича да ходи на излети в природата, да спортува и най-вече – да сърфира в Лимнос. Все още е ученичка, а любимите й предмети са математиката и биологията. Свири на пиано, желае да се научи и на китара. В свободното си време се отдава на четенето на фентъзи и танцуването.

Преди броени дни излезе дебютния й клип. Идеята за видеото на „Ти губиш“ идва от нестандартния подарък, който Pavell прави на Venci Venc’ за рождения му ден през юни – индиански пера. Малко след това, двамата предлагат на Ева Пармакова сценарият за видеото да бъде под формата на игра с индианска тематика. Видеоклипът е и режисьорски дебют за Pavell, който си партнира с оператора Петко Андонов. Снимките продължават два дни, а локациите са две от най-красивите места в България – Крушунските водопади, област Ловеч, както и пещерата „Стълбицата“, където певицата смело слиза за снимките, въпреки табелата „Опасно за здравето!“.

Представяме ви младата, българска надежда на музикалната сцена – Ева Пармакова и музикалният й профил.

 

37812548_2038033792883071_449180710746456064_o

 

Музиката, която те вдъхновява?

Намирам вдъхновение във всеки един стил и жанр. За мен музиката може би служи най-много за това.

Музиката, която правиш?

Музиката, която правя зависи от всички чувства, които изпитвам в момента и отразява емоционалното ми състояние.

Музиката, която слушаше като малка?

Вкусът ми драстично се променя през годините. Като малка слушах повече конктретни артисти, като: Селена Гомез, Джъстин Бийбър, Лейди Гага и Майли Сайръс. Сега вече слушам всичко, което ми хареса.

Пет песни, които описват живота ти до момента?

Животът ми е прекалено динамичен и разнообразен, за да бъде описан в рамките на 5 песни.

Музиката, която слушат твоите приятели?

Отново зависи от настроението и компанията. Въпреки това бих казала, че събера ли се с приятели, винаги търсим нещо по-свежо и динамично. Не слушаме това, което е модерно, а слушаме това, което ни харесва и пасва на настроението ни.

 

ева

 

Музиката, която ти се е налагало да изпълняваш?

Вярвам, че на всеки артист поне веднъж му се е налагало да влиза в образи, които не винаги усеща напълно и въпреки това аз винаги давам всичко от себе си и влагам чувства и емоции във всяка песен, която изпълнявам.

Музиката, която не харесваш?

Няма такава. Аз съм човек, който уважава всеки жанр и всеки артист в изпълнението си.

Каква музика слушаш на ежедневен принцип?

Както вече казах, всичко зависи от настроението ми. Един ден мога да се събудя и да си пусна джаз, а на следващия рок.

 

ева

 

Любимата ти българска музика?

Харесвам както нови тепърва изгряващи изпълнители, така и вече утвърдени до моменти артисти.

Защо музика?

Музиката е любов. Начин на изразяване. Начин на живот.

 


Повече информация Виж всички