Мадона, Лурдес и чифт космати подмишници

| от Mama Mia |


Мадона е от онзи тип знаменитости, които изпитват нуждата непрестанно да се говори и пише за тях. Може би именно на това певицата дължи и световната си известност вече толкова десетилетията.

Но с времето начините да бъде интересна за широката аудитория са предимно провокативни и със скандален привкус, отколкото ангажирани с личното ѝ творчество.

Поредното изпълнение от страна на Мадона, с което тя отново предизвика хората, е снимка с дъщеря ѝ Лурдес, на която изключително ясно се виждат отдавна необезкосмените подмишници на момичето.

Снимката е публикувана в личния профил на певицата и уж не цели да привлече вниманието с космите на Лурдес, а да покаже щастливите майка и щерка в очакване на новата година.

We are Ready For You 2018! ♥️??♥️??♥️??♥️??♥️??♥️??♥️?? #llove ♥️

Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на

Разбира се, коментарите са изцяло на космена тематика и като цяло са критични и подигравателни към Лурдес.

Това не е първият път, в който Мадона търси бърза сензация чрез личното си окосмяване. През 2014 отново в инстаграм тя качи собствените си космати подмишници с коментар, че не ѝ пука от тях.

След всяко подобно изпълнение, певицата започва да се възмущава заради критичните и подигравателни коментари, отправени от различни хора под снимките ѝ.

Е, никой не бива да бъде съден или пък подиграван заради телесното си окосмяване, но е факт, че едни стабилно космати женски подмишници предизвикват най-малкото усмивка, ако не и лека погнуса.

Както и е факт, че Мадона никога не се е спирала пред нищо, за да провокира, скандализира и съответно винаги да бъде център на внимание.


Повече информация Виж всички