Кралската сватба

| от |


Ето и последни подробности около сватбата на годината. Каква рокля избра Меган, кои бяха едни от знаменитостите, които бяха поканени на церемонията и разбира се снимки от сватбения ден.

Решението на принц Хари и Меган Маркъл – да се оженят на 19 май (събота) е нетрадиционно, тъй като по принцип кралските сватби са през седмицата. Кейт и Уилям се венчаха в петък, а Кралицата във вторник.

Тази сутрин Елизабет II обяви каква ще е титлата на младоженеца – дук на Съсекс, съответно Меган ще приеме званието дукеса на Съсекс.

Сватбената рокля бе най-добре пазената тайна до днес. Оказа се, че повечето предположения са били грешни и г-жа Маркъл заложи на модната марка Givenchy. Така обсъжданата рокля е направена от бял сатен и коприна. Изключително изчистена и семпла, оборвайки мнението на повечето разбирачи, че Меган ще избере пищна, принцеска рокля. Воалът е изработен от копринен тюл, напълно допълващ цялостната визия на младоженката. Бижутата на Мегат бяха Cartier. Гримът и прическата на булката също бяха в синхрон с усещането, което създаваше – изискано и ненатрапчиво.

Двамата братя пристигнаха заедно за церемонията, Меган Маркъл дойде с шаферите и бе отведена до олтара от принц Чарлз. Освен кралското семейство на церемонията присъстваха семейство Бекъм, Амал и Джордж Клуни, Серина Уилямс и Елтън Джон.

Какво ще се случи на партито, след официалната част, която приключи преди часове никой не знае, но със сигурност ще е забавно и ще има доста известни личности.