Кралската сватба: Гостите

| от |


Поканата за сватба на принц Хари и Меган Маркъл е една от най-желаните за тази година и ние искахме да сме там, но все още не сме получили такава. Засега се знае прекалено малко кои ще са 600-те гости в Уиндзор.

Сватбата ще бъде на 19 май и ще е частен, а не държавен повод. Това означава, че не е задължително младото семейство да поканят политическите лидери. Много от гостите ще са популярни личности.

Ето някои от предположенията за присъстващите от страна на Хари – Кралица Елизабет II и принц Филип, разбира се. Бабата на Хари, ще бъде придружена от принц Филип, който наскоро имаше здравословни проблеми. Също така принц Чарлз и Камила.

Принц Уилям ще бъде кум на младоженците, а малкият принц Луи ще бъде най-младият гост на сватбата. Принц Андрю и дъщерите му принцеса Беатриче и принцеса Еужени, ще присъстват и близки от семейството на покойната му майка – Даяна. Включително чичо му Ърл Чарлз Спенсър и двете сестри на Даяна – лейди Сара Маккоркодале и лейди Джейн Флауейс.

WINDSOR, ENGLAND - MAY 08: Detail of a press photographers in a brand new model of Windor Castle goes on permananent display to celebate the wedding of HRH Prince Harry and Meghan Markle at LEGOLAND Windsor on May 8, 2018 in Windsor, England. Joining Prince Harry and Meghan Markle are members of the Royal Family and expected guests including The Spice Girls and Elton John. (Photo by Tim P. Whitby/Tim P. Whitby/Getty Images)

Очаква се един от поканените да бъде певецът Джеймс Блънт. Джос Стоун и Кара Делевин са приятелки на принц Хари, така че най-вероятно ще присъстват на сватбата.

Певецът Елтън Джон, както и Виктория и Дейвид Бекъм – близки приятели на кралското семейство. От страна на младоженката се предполага, че ще бъдат поканени Серена Уилямс, Приянка Чопра, Рейчъл Зейн и френският дизайнер Ролан Мюре.Засега това са само предположения, но дали тези знаменитости ще присъстват ще разберем на 19 май в 12 часа, когато ще започне церемонията в храма „Св. Георги”.