Камила Кабейо е големият победител на Европейските музикални награди на MTV

| от |


Камила Кабейо е големият победител на Европейските музикални награди на MTV, които се състояха снощи в Билбао, Испания. Изпълнителката на мега хита „Havana“ започна церемонията като най-номинираният артист на вечерта – в цели шест категории. Вечерта за 21-годишната звезда приключи като абсолютен победител с четири награди, след като получи призовете за „Най-добра песен“, „Най-добър изпълнител“, „Най-добър видеоклип“ и „Най-добър артист от САЩ“. Певицата се появи на церемонията с рокля от последната колекция на Alex Perry.

LITTLE MIX, най-успешната дамска група в света, спечели третото си отличие на Европейските музикални награди на MTV в категорията „Best UK & Ireland Act“. Минути преди това, момичетата представиха новия си хит сингъл „Woman Like Me“ заедно с Ники Минаж. Песента е част от предстоящия албум на групата, озаглавен „LM5⁠“, който ще излезе на 16 ноември.

Един от най-впечатляващите моменти на сцената на Европейските музикални награди на MTV в Билбао снощи, беше изпълнението на испанската сензация Росалия. Тя изпълни микс от синглите “Malamente” и “De Aquí No Sales”, част от новия й албум „Еl Mal Querer“, който излезе на музикалния пазар в петък.