Де Ниро срещу Тръмп

| от |


В неделя вечерта по време на наградите Тони в Ню Йорк, актьорът Робърт Де Ниро предизвика овациите на всички присъстващи, след като произнесе реч срещу президента. Робърт Де Ниро се качи на сцената в Radio City Hall в Ню Йорк и заяви – “I’m gonna say one thing. Fuck Trump.”

Докато публиката го аплодираше, изправена на крака, актьорът продължи: “It’s no longer down with Trump. It’s fuck Trump.”

След което той продължи с представянето на Брус Спрингстийн.

Въпреки, че награждаването се излъчваше на живо, CBS имаха време да цензурират изказването на актьора.

Де Ниро отдавна се слави като критик на Доналд Тръмп. След като през август 2016 година го нарече „тотално луд”, актьорът пусна видео по време на предизборната му кампания, в което заяви, че има огромно желание да го удари в лицето.

След избирането на Тръм, Де Ниро каза пред Джими Кимел, че ще се въздържа от физическо насилие и заяви, че ще се опита да подкрепи президентството. Въпреки това през май 2017 година актьорът отново разкритикува Тръмп за имиграционната му политика. Съвсем скоро бе съобщено, че Де Ниро е забранил на президента да посещава ресторантите от неговата верига – Nobu, но тази новина беше опровергана.


Повече информация Виж всички