Боксов мач или парти в чалга заведение

| от MamaMia |


Снощи се проведе боксовата вечер в Арена Армеец, която завърши с мача между Кобрата и Хюи Фюри. Кубрат Пулев победи британеца и се превърна в основен претендент за титлите на Антъни Джошуа. Браво, Кобра! „Продължаваме напред“, както той самият създаде този слоган преди няколко години.

ВИП персоните, които стояха на първите редове бяха Николета Лозанова и Ники Михайлов, Емилия, Константин, Андреа, Багата… Като се замислим тези личности могат да бъдат забелязани във всяка една чалготека през уикенда. А може би и снощи са отпразнували победата в една от тях. Не, виповете ни не са това, както много хора биха заключили. Едни от тях излезнаха на сцената точно преди мача, за да изпеят „Моя страна, моя България“, но никой не ги забеляза. Марги Хранова, Мариана Попова, Орлин Горанов, Орлин Павлов и Крисия – това са българските випове, но не бяха поканени да наблюдават мача, а единствено да изпеят една песен, която да е в унисон с халата на Кобрата. Пак казвам – нищо лошо за Кубрат, единствено за организаторите.

Спортът не е за умствени инвалиди – публиката в чужбина на подобни спортни мероприятия се състои от президенти, министри, принцове, принцеси, актьори… Не само тенис турнирите биват посещавани от високопоставени личности. Да, ние нямаме Уимбълдън, но пък нищо не пречеше на организаторите да поканят един кмет, двама министъра и трима-четирима актьора. Поне по този начин публиката нямаше да бъде единствено от плейметки, чалга певици и техните половинки – нереализирани футболисти.

Снимка: LAP


Повече информация Виж всички