Звездите ни препоръчват – спокойствие през седмицата, спорт през уикенда

| от Селена Астро |


В понеделник Луната ще се намира в знака Дева и все още ще усещаме действието на Новолунието от предния ден.

Заради събитието не ни се препоръчва да подаваме или попълваме документи, да сключваме сделки или да стартираме важни за нас неща. За сметка на това бихме могли да използваме първия ден от седмицата за преоценка и анализ на ситуация, в която се намираме и за плануване на бъдещи действие, за изпълнението, на които обаче е добре да изчакаме следващите два дни.

Най-внимателни е добре да бъдат подвижните знаци Дева, Риби, Стрелец и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да са в обтегнати отношения с важни за тях хора и това доста да им тежи при изпълнение на ежедневните задължения. При всички случаи е важно да се опитат да запазят спокойствие и да оставят напрежението да отшуми, без да търсят допълнително изясняване.

Вторник и сряда Луната ще преминава през знака Везни, следователно тези два дни са идеални за стартиране на дейности – подписване на договори, купуване на стоки или услуги, изглаждане на отношенията със заобикалящите, козметични или разкрасителни процедури.

Възможно е въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да отделят голямо внимание на своите половинки и да изкарат ползотворно време с тях през периода.

Четвъртък и петък Луната ще преминава през знака Скорпион. Бихме могли да използваме този период за работа с чужди пари, наследства или друг вид семейни въпроси, но е важно да избягваме медицинските интервенции, провеждането на важни разговори или стартирането на важни проекти. Възможно е през тези дни да сме изключително чувствителни, склонни към драми и изкривяване на истината.

Най-комфортно ще се чувстват през периода водните знаци Риби, Скорпион и Рак, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Очаква се те да успеят да изкарат ползотворно време с най-близките до тях хора и да разпуснат натрупалото им се от предните месеци напрежение в приятна компания.

Събота и неделя Луната ще се намира в знака Стрелец, следователно тези два дни ще са подходящи за учене на нови неща, стартиране на дейности, спортни активности, занимания с правни или философски въпроси, пътувания в чужбина или работа с чужденци.

Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци ще имат късмет с начинанията и по всяка вероятност ще пожънат големи успехи в обществен план.