Седмица, в която да не започваме нищо важно

| от Селена Астро |


В понеделник Луната ще преминава през знака Везни, което й разположение ще направи първия ден от седмицата подходящ за изясняване на личните и професионалните партньорства, консултантска дейност. Денят ще е подходящ и за романтични
преживявания и любовни авантюри.

Понеделникът, че е най-ползотворен за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Голяма част от тях ще постигнат напредък с неща, по които отдавна работят и ще започнат да берат плодовете на усилията си.

Вторник и сряда Луната ще се намира в знака Скорпион. Това е знакът отговарящ за големите трансформации, дълбоките психични процеси и драматични изживявания, манипулацията и властта, работата с чужди пари, инвестициите и наследствата.

През периода не е добре да се подлагаме на медицински прегледи или манипулации, да се захващаме с важни неща и да стартираме сериозни проекти. Също така съществува вероятността да срещаме трудности в начинанията, да се вкарваме в излишни драми и да търсим скрити мотиви в действията и думите на заобикалящите.

Най-напрегнат ще бъде периодът за неподвижните знаци Водолей, Скорпион, Лъв и Телец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Голяма част от тях по всяка вероятност ще се чувстват неразбрани или недооценени от околните и ще са склонни да търсят правда по-ожесточено от обикновено. Добре е да се постараят да
не прекаляват, за да не си развалят трайно отношенията с някого от обкръжението

От четвъртък до събота включително Луната ще се намира в знака Стрелец, като в четвъртък в 03:00 часа сутринта настъпва Новолуние в същия знак. Тогава движението на нощното Луната ще съвпадне с това на Слънцето.

Докато трае Новолунието е добре да избягваме да влизаме в съда, защото има вероятност съдебните дела да се размиват, забавят или объркват. Също така не е препоръчително да държим изпити, да попиваме нова непроучена информация, да се явяваме на интервюта за работа или да ходим по срещи, понеже преценката ни няма да
е особено трезва и няма да се представим по най-добрия възможен начин.

Най-силно ще усетят действието на Новолунието подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще са много чувствителни и възприемчиви към действията и думите на заобикалящите и на моменти ще са склонни да губят почва под краката си. Добре е всички със силно влияние на тези знаци да намерят позитивен отдушник за бушуващото в тях напрежение, за да си спестят изригването му в неблагоприятни посоки или към най-близките.

В неделя Луната ще се намира в знака Козирог, което й разположение ще направи вторият почивен ден идеален за строителни работи, разчистване на дома или поемане на отговорност за по-възрастни роднини или близки.

Най-комфортно се очаква да се чувстват през периода земните знаци Дева, Козирог и Телец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да положат началото на нещо значимо, което да доразвиват впоследствие.