Седмичен хороскоп – очакват ни динамични и авантюристични дни

| от Селена Астро |


Понеделник и вторник Луната ще се намира в знака Везни, следователно тези два дни ще бъдат идеални за изглаждане на отношенията със заобикалящите, козметични или разкрасителни процедури.
Възможно е въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да отделят голямо внимание на своите половинки и да изкарат ползотворно време с тях през периода.

Сряда и четвъртък Луната ще преминава през знака Скорпион, като в сряда, в 18.00 часа настъпва Новолуние в същия знак. Тогава движението на Луната съвпада с това на Слънцето. Заради събитието не е изключено тези два дни да са доста напрегнати за някои от нас, най-вече за фиксираните знаци Водолей, Лъв, Телец и Скорпион, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Има риск при тях нещата да не вървят съвсем по план и да имат усещането, че някой ги саботира и не им мисли доброто. Дори и така да е, те ще са склонни да го приемат доста по-навътре отколкото е необходимо и поради тази причина е възможно да влизат в преки конфронтации, които ще бъдат излишни и само ще обтегнат положението.

На тези знаци им се препоръчва да използват периода около Новолунието за размисъл и плануване, занимавайки се повече със себе си, отколкото с останалите. Добре би било също така да се постараят да намерят позитивен отдушник на своите емоции, като творчески занимания, разчистване или разместване в жилището или активни спортни дейности.

 

хороскоп, зодии

 

Петък и събота Луната ще транзитира през знака на Стрелеца, което й разположение ще ни направи доста по-оптимистични и авантюристични от предните дни. Поради тази причина тези дни ще бъдат идеални за пътувания в чужбина, общуване с чужденци, учене и взимане на изпити, както и за решаване на правни въпроси или занимания с любим спорт.

Най-успешен ще бъде този период за огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. По всяка вероятност те ще започнат важно начинание, което от известно време плануват.

В неделя Луната ще се намира в знака Козирог. Този знак отговаря за задръжките, ограниченията, отговорностите и стабилността, от което следва, че през периода ще сме доста сериозни, последователни и насочени към решаването на важни задачи.

 

планети, хороскоп

 

Много вероятно е също така да сме доста мнителни и драматични и да имаме усещането, че срещаме пречки и спънки от обстоятелствата или хората около нас. При всички случаи е добре да не се вглеждаме прекалено много в негативната страна на нещата, да не прибързваме в своите реакции и систематично да преследваме целите си.

Не е изключено кардиналните знаци Козирог, Рак, Везни и Овен, както и хората родени с лични планети или Асцендент в тези знаци да започнат важно начинание, което в последствие да доразвиват.