Седмичен хороскоп: добро начало за земните зодии

| от Селена Астро |


Седмичен астрологичен обзор (от 11.06. до 17.06.)

От понеделник до вторник на обяд Луната ще преминава през знака Телец, което й разположение ще направи този период изключително подходящ за кулинария, архитектура, отдаване на почивка и удоволствия, грижа за тялото и външния вид. Добър е също така за сключване на договори, правене на инвестиции, започване на професионални, но също така и на лични партньорства.

Този ден и половина ще бъде най-ползотворен за земните знаци Дева, Телец и Козирог, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях е вероятно добро стечение на обстоятелствата да им помогне да разгърнат по много добър начин потенциала и възможностите си.

От вторник на обяд до четвъртък на обяд Луната ще се намира в знака Близнаци, като в сряда в 23.00. часа вечерта настъпва Новолуние в същия знак. Тогава движението на Луната съвпада с това на Слънцето.

Много е вероятно през целия период около Новолунието да сме едностранчиви и неспособни да видим чуждата гледна точка. Поради тази причина е важно да сме внимателни и да не предприемаме сериозни разговори, срещи или споразумения.

Не ни се препоръчва също така да купуваме скъпи стоки и услуги, да подписваме важни договори или да започваме важни начинания.

През тези дни най-много напрежение ще усещат подвижните знаци Дева, Близнаци, Риби и Стрелец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Не е изключено при тях да изникнат непредвидени конфликти и изненадващи ситуации, с които ще трябва да се справят с търпение и навременно овладяване на емоциите.

От четвъртък на обяд до събота на обяд Луната ще пребивава в знака Рак и поради тази причина този период ще е идеален за поддръжка и подреждане на дома, изкарване на време със семейството или партньора.

Бихме могли през него да изгладим конфликти и да изясним гледни точки с членове на семейството ни или с близки хора. Ще сме по-чувствителни и грижовни от обикновено и ще имаме нужда да оказваме и получаваме подкрепа.

Тези дни ще бъдат най-ползотворни за водните знаци Рак, Риби и Скорпион, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно голяма част от тях да имат значителен пробив в любовната сфера и да задълбочат отношенията си с важен за тях човек.

От събота на обяд до неделя включително Луната ще се намира в знака Лъв и поради тази причина бихме могли да използваме почивните дни за спортни занимания, отделяне на време за любимо хоби, ходене по различни мероприятия, като кино, театри или изложби, както и за творческа работа, демонстрация на таланти и игри с децата.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци ще успеят да постигнат големи личностни успехи през този период и ще имат шанса да изпъкнат пред хора, на които държат.