Седмичен хороскоп: време за решаване на емоционалн проблеми

| от Селена Астро |


Понеделник и вторник Луната ще се намира в знака Риби, най-мечтателния, отнесен и одухотворен знак от зодиака.

През периода ще сме насочени към решаването на емоционални проблеми и разнищване на отношенията ни с другите. Ще сме чувствителни и силно възприемчиви.

Препоръчва ни се да отложим подаването на документи, разговорите с авторитети, стартирането на дейности и проекти, посещенията при лекари и подлагането на манипулации за дните след сряда.

Най-трудни ще бъдат първите два дни от седмицата за подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те няма да са никак обективни и ще приемат приказките и действията на околните лично и дълго ще ги преживяват, ако се разминават с техните. За тези знаци е важно да намерят време за почивка и отделяне от стреса, да се отдадат на творчески занимания, йога, спа процедури или плуване.

Сряда и четвъртък Луната ще преминава през знака Овен, най-открояващия се и конкурентноспособен знак от зодиака.

Този транзит ще направи тези два дни изключително подходящи за спортни активности, авантюризъм, отстояване на позициите, управление на хора и ресурси, както и за стартиране на нови дейности и приятелства.

През тях най-комфортно ще се чувстват огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни професионални успехи и ще направят пробив за нещо, за което отдавна са имали желание. Много е вероятно също така да срещнат хора, които да ги подкрепят и да им помогнат в начинанията.

От петък до неделя включително Луната ще преминава през знака на Телеца, което ще направи тези три дни идеални за кулинарни занимания, купуване на стоки или услуги, преразглеждане на ценностите и установяване на приоритети.

Не е изключено през периода да успеем да намерим начин да се отпуснем и поглезим, да се погрижим за външния вид и тялото си.

Най-комфортно и в кожата си през периода ще се чувстват земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да успеят да положат началото на нещо значимо във важна за тях сфера, което в последствие да надграждат и развиват.

На 28.08. Марс, планетата отговаряща за старта и началото на нещата, както и за енергията, която влагаме, ще поеме директно, което поставя края на двумесечния период на не добра преценка, напрежение и обърквания, заради ретроградността й.

Идните седмици ще бъдат подходящи за започване на нови начинания, правене на инвестиции, сключване на сделки, подписване на договори, започване на лични или професионални партньорства, както и за медицински прегледи и интервенции.