Седмичен хороскоп – време е да се преборите с вредните навици

| от Селена Астро |


Седмицата започва с Луна преминаваща през знака Дева. Това разположение ще направи понеделникa добър за приключване на вредни навици, като тютюнопушене, прекаляване с храна или алкохол, както и за започване на нов спорт или нов по-здравословен режим на хранене.

Добре е обаче да имаме предвид, че денят няма да е никак подходящ за подаването на документи и заявления или сблъсъци с високопоставени лица, защото през този период ще сме много взискателни, скептични и обърнати към детайла и подробностите в ежедневното ни общуване с другите.

Най-много успехи се очаква да имат през периода земните знаци Дева, Козирог и Телец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да приключат важни за тях проекти и да пожънат големи успехи в професионален план.

От вторник до четвъртък на обяд Луната ще преминава през знака Везни, следователно тези дни са идеални за активно общуване с другите, обръщане на внимание на любим човек, сключване на сделки и споразумения.

 

хороскоп, зодии

 

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци ще успеят да изгладят проблемите с половинките си през периода и ще изкарат ползотворно време с тях, стягайки жилището, обгрижвайки децата или захващайки ново съвместно начинание с любимия.

От четвъртък на обяд до събота включително Луната ще се намира в знака Скорпион, което разположение ще ни насочи към междуличностните отношения и ще ни направи подозрителни. Ще сме склонни да търсим конспирации и тайни заговори, дори там където ги няма. Каквото и в действителност да се върти в главите ни през периода е важно да не му даваме гласност, понеже може да се вкараме в излишни конфликти и да влошим отношенията си с близък до нас човек.

Най-напрегнати от това разположение ще бъдат неподвижните знаци Скорпион, Водолей, Лъв и Телец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях има риск нещата и в личен, и в професионален план по един или друг начин да се объркват, което е възможно доста да ги изнерви и да ги кара да действат или говорят прибързано. Поради тази причина им се препоръчва да използват дните за размисъл и плануване, занимавайки се повече със себе си, отколкото с останалите. Добре би било също така да се постараят да намерят позитивен отдушник на своите емоции, като творчески занимания, разчистване или разместване в жилището или активни спортни активности.

В неделя Луната ще транзитира през знака Стрелец, което разположение ще ни направи доста оптимистични и обърнати към голямата картина, игнорирайки дребните проблеми в нея.

 

хороскоп

 

Поради тази причина вторият почивен ден ще бъде идеален за пътувания в чужбина, общуване с чужденци или с хора, които биха разширили мирогледа ни, за учене и взимане на изпити, както и за решаване на правни въпроси или авантюристични занимания.

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци ще получат интересни обаждания или съобщения през периода.