Седмичен хороскоп: емоции и трудности

| от Селена Астро |


Седмицата започва с Луна преминаваща през знака Скорпион, като в понеделник в 03:00 часа настъпва Пълнолуние в същия знак. Тогава движението на нощното Светило ще застане в опозиция на Слънцето.

хороскоп

Знакът Скорпион отговаря за големите трансформации, дълбоките психични процеси и драматични изживявания, манипулацията и властта, работата с чужди пари, инвестиции и наследства.

Заради събитието се очаква през тези два дни да сме много емоционални. Препоръчва ни се да не се захващаме с важни неща и да не стартираме сериозни проекти. Съществува вероятността да срещаме различни трудности, да се вкарваме в излишни драми и да търсим скрити мотиви в действията и думите на заобикалящите.

Няма да сме с особено трезва мисъл и ще сме едностранчиви в преценките си.

планети, хороскоп

Най-силно ще усетят действието на Пълнолунието неподвижните знаци Скорпион, Телец, Водолей и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. По всяка вероятност те ще са много чувствителни и възприемчиви към действията и думите на заобикалящите и на моменти ще са склонни да губят почва под краката си. Добре е всички със силно влияние на тези знаци да намерят позитивен отдушник за бушуващото в тях напрежение, за да си спестят изригването му в неблагоприятни посоки или към най-близките.

Периодът е подходящ за приключване на неща и отмятане на ангажименти, които от известно време ни затормозяват, но не е добър за ново начало и стартиране на важни отношения.

Сряда и четвъртък Луната ще пребивава в знака Стрелец, което разположение ще ни направи доста авантюристични, оптимистични и обърнати към голямата картина, игнорирайки дребните проблеми в нея.

Поради тази причина тези два дни ще бъдат идеални за пътувания в чужбина, общуване с чужденци или с хора, които биха разширили мирогледа ни, за учене и взимане на изпити, започване на дейности или партньорства, както и за решаване на правни въпроси или авантюристични занимания.

хороскоп

От петък до неделя включително Луната ще пребивава в знака Козирог, което ще направи тези три дни подходящи запреподреждане на отговорностите, сортиране на документи строителни работи, разчистване на дома или оказване на помощ на по-възрастни роднини или близки.

Дните ще бъдат най-ползотворни за земните знаци Козирог, Дева и Телец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да положат началото на нещо значимо, което в последствие да надграждат и развиват.

Някои от тях ще развиват партньорствата си, други ще се занимаят активно с професионалните си дела, докато трети ще преподредят жилищата си.