Седмичен астрологичен обзор от 16.07. до 22.07.

| от Селена Астро |


В понеделник и вторник Луната ще преминава през знака Дева, поради тази причина е важно през първите два дни от седмицата да сме внимателни, ако подаваме документи, държим изпити или провеждаме важни разговори. Знакът Дева изисква прецизност и има риск да ни гледат под лупа и да са особено взискателни към документите, действията или думите ни.

Също така не е изключено и ние да сме прекалено критични и да очакваме прецизност от заобикалящите, вглеждайки се във всеки детайл от работата им. При всички случаи е важно да не се впрягаме излишно и да не прекаляваме с разправиите.

Най-напрегнати ще бъдат тези дни за подвижните знаци Дева, Риби, Близнаци и Стрелец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те може да бъдат въвлечени в конфликт и да им се наложи да защитават позициите си. Добре е докато го правят да се постараят да не накърняват чуждото достойнство и интереси.

Сряда и четвъртък Луната ще преминава през знака Везни, следователно тези два дни са идеални за изглаждане на конфликти, водене на съдебни дела, активно общуване с другите, разкрасителни процедури и обръщане на внимание на любим човек.

 

хороскоп

 

Най-продуктивни се очаква да са през периода въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях е възможно да има раздвижване на професионалното поприще и значителни финансови постъпления. Не е изключено голяма част от тях да получат интересни предложения, които да се окажат важни за бъдещата им реализация.

От петък до неделя включително Луната ще преминава през знака Скорпион. Поради тази причина през тези дни ще сме доста песимистични и черногледи. Ще сме склонни да изкривяваме и драматизираме нормалните житейски ситуации.

Периодът няма да е никак подходящ за операции или други медицински интервенции, за стартиране на важни проекти или водене на важни разговори, но за сметка на това е идеален за работа с чужди пари, наследства или друг вид семейни въпроси.

 

планети, хороскоп

 

Най-напрегнати от това разположение ще бъдат неподвижните знаци Скорпион, Водолей, Лъв и Телец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях има риск доста бързо да палят и да се изнервят от най-незначителните неща, което може да ги вкара в излишни конфликти. За това им се препоръчва да използват периода за творчески дейности, спа или разкрасителни процедури. По този начин най-добре биха могли да разтоварват трупащото се в тях напрежение и ще са градивни, а не деструктивни.

През цялата седмица Венера, планетата на любовта, партньорствата и хармонията, която преминава през Дева, ще образува опозиция с Нептун, небесното тяло символизиращо високите идеали, заблудите и объркванията, намиращо се в знака Риби.

Поради тази причина е възможно някои от нас, най-вече подвижните знаци Дева, Риби, Близнаци и Стрелец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци, да бъдат подведени от човек, когото силно идеализират и харесват и да се почувстват разочаровани от него. Важно е да са много внимателни през периода и да не се хвърлят в непремислени сделки, споразумения или интимни контакти.