Интересни срещи и кратки пътувания през тази седмица

| от Селена Астро |


Понеделник и вторник Луната ще се намира в знака Близнаци, поради което този период ще бъде подходящ за попиване на информация от различни източници, разговори с интересни за нас хора, подписване на договори или сделки и кратки пътувания.

Тези два дни ще са най-успешни за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях се очакват интересни срещи и ползотворни социални контакти, благодарение, на които ще им се отворят нови врати и възможности за развитие.

Сряда и четвъртък Луната ще преминава през знака Рак. Това разположение на Светилото, което отговаря за емоционалното ни състояние, ще направи повечето от нас изключително интуитивни, грижовни и чувствителни към нуждите на другите.

Периодът ще бъде подходящ за занимания със семейни и имотни въпроси, пренареждане на дома или офиса, както и за кулинария. Можем да се оставим да бъдем обгрижвани от другите или самите ние да се грижим за някого. Хората в помощните професии ще са ефективни и подкрепящи и ще вършат работата си с лекота.

Петък и събота Луната ще се намира в знака Лъв, което дава предпоставка, всеки по свой собствен начин да търси изява и признание. Периодът ще бъде подходящ за творчески занимания, забавления с приятели, флиртове, запознанства с нови и интересни хора, игри или занимания с деца.

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци се очаква да изкарат ползотворно време с половинката, децата и семействата си.

В неделя Луната ще преминава през знака Дева, като вечерта в 22:30 настъпва Новолуние. Тогава Луната съвпада с градусите на Слънцето, което също се намира в Дева.

По време на дните около Новолунието, можем да очакваме да мислим през емоция, както и да сме по-песимистични и негативно настроени от обикновено. Добре е да избягваме взимането на важни решения, крайните изказвания, важните покупки, сключването на сделки и споразумения или подписването на договори.

За сметка на това периодът е добър за правене на равносметка и преосмисляне на важните за нас неща.
Най-силно ще се отрази събитието на подвижните знаци Дева, Риби, Близнаци и Стрелец, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е при тях да изникнат спорове, неразбории и конфликти, които ще им се наложи да преодоляват с финес и дипломатичност.

Не е изключено някои от представителите на тези знаци да успеят да намерят начин да подобрят личните си и бизнес партньорства, като измислят план за ползотворни бъдещи действия.