От 8 до 14 октомври ни очакват драми и спортни активности

| от Селена Астро |


Седмицата започва с Луна във Везни, като във вторник в 06:00 часа сутринта настъпва Новолуние в същия знак. Тогава Луната съвпада със Слънцето.

Заради събитието тези два дни ще бъдат рискови за участие в съдебни дела, преговори, съветване с консултанти, демонстрация на чувства, стартиране на дейности, подписване на договори или сделки, подлагане на медицински прегледи и процедури.

Новолунието ще се усети най-силно от кардиналните знаци Везни, Козирог, Рак и Овен, както и от хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Добре е те да са изключително внимателни и да се пазят от нервно напрежение в общуването си с околните, както и да избягват важни решения във връзка с личните или професионалните си дела.

 

хороскоп

 

От сряда до петък на обяд Луната ще преминава през знака на Скорпиона, което ще ни направи изключително чувствителни и склонни към драми и изкривяване на истината.

Тези дни няма да бъдат подходящи за медицински интервенции и стартиране на важни проекти, понеже има риск от по нататъшни усложнения, но са добри за работа с чужди пари, наследства или друг вид семейни въпроси.

Най-потърпевши от това разположение ще бъдат неподвижните знаци Скорпион, Водолей, Лъв и Телец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Не е изключено при тях нещата да не вървят съвсем по план и да имат усещането, че някой ги саботира и не им мисли доброто.Дори и така да е, те ще са склонни да го приемат доста по-навътре от колкото е необходимо и поради тази причина съществува риск да влизат в преки конфронтации, които ще бъдат излишни и само ще обтегнат положението.

 

хороскоп, зодии

 

На тези знаци им се препоръчва да използват дните от сряда до петък на обяд за размисъл и плануване, занимавайки се повече със себе си, отколкото с останалите. Добре би било също така да се постараят да намерят позитивен отдушник на своите емоции, като творчески занимания, разчистване или разместване в жилището или активни спортни активности.

От петък на обяд до неделя включително Луната ще транзитира през знака на Стрелеца, което разположение ще ни направи доста авантюристични, любопитни, оптимистични и философски настроени.

По всяка вероятност ще сме по-откровени и прями със заобикалящите и поради тази причина периодът е добър за изясняване на недоразумения и конфликти.

Периодът ще бъде идеален за пътувания в чужбина, общуване с чужденци или с хора, които биха разширили мирогледа ни, за учене и взимане на изпити, както и за решаване на правни въпроси или спортни занимания.

Най-ползотворни ще бъдат тези дни за огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Не е изключено голяма част от тях да изкарат приятно време с приятели и съмишленици, занимавайки се с неща, които обичат.