Непосилната лекота на връзката с мъж Дева

| от MamaMia |


Девата е вторият знак от зодиака, който се управлява от планетата Меркурий, небесното тяло, което отговаря за мисълта, разума и комуникацията.

Ако мъжът, на когото сте хвърлили око или с когото сте се обвързали, е роден под този знаменател, има няколко правила, които е добре да спазвате, за да можете да го спечелите и задържите в живота си.

Не му се сърдете, ако ви критикува

Мъжът Дева винаги и във всяка ситуация забелязва подробностите и грешките. Много е критичен към себе си и нещата, които прави, но обикновено не може да се стърпи да коригира и останалите, ако вижда пропуски в неща, които те са създали. Той е склонен да търси съвършенството във всичко около него.

Това разбира се, би могло да действа много дразнещо на вас. За да живеете в хармония с вашия мъж Дева е много важно да се научите да не му се сърдите, ако критикува чистенето, готвенето, подреждането или друго нещо, което сте сътворили. Повтаряйте си, че не го прави, за да ви засегне или защото не ви цени, просто е така устроен и това е неговият начин да ви помогне и да демонстрира близостта и подкрепата си.

Не харчете прекалено и не бъдете разточителна

Мъжът Дева е изключително практичен и пестелив. Той работи здраво, за да подсигури себе си и семейството си. Ако има възможност дори си заделя пари за черни дни. Един от най-големите му страхове е някой ден да не остане без нищо и да затъне в нищета.

Много е важно вие да не подхранвате този му страх, като не цените достатъчно семейния бюджет, прекалено широкопръста сте и харчите прекомерно. Добре е да действате с мярка и да не се изхвърляте, за да не го подплашите.

Грижете се за здравето му

Мъжът Дева е силно притеснен и за здравословното си състояние и поради тази причина през целия си живот се стреми да поддържа добър тонус и да не прекалява с вредни храни и напитки.

Бихте го направили наистина щастлив, ако подбирате полезно меню за вкъщи, стискате фрешове, правите салати и готвите с безвредни съставки.
Също така бихте могли да спортувате заедно или да ходите на чести разходки в планината или на чист въздух.

На мъжете Дева им се носи славата на женкари, но това е така само до момента, в който срещнат правилната за тях жена. Когато се обвържат, те са едни от най-верните и предани партньори и са готови на всичко, за да направят избраницата си истински щастлива.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.