Мъжът Лъв: инструкции за употреба

| от MamaMia |


Знакът Лъв се управлява от Слънцето, единственото небесно тяло от Слънчевата система, което излъчва собствена светлина. То отговаря за волята, талантите, егото и съзнателните нужди.

Ако сте си харесали мъж Лъв или от известно време имате отношения с такъв, има няколко неща, които трябва да знаете, ако искате да го спечелите и задържите.

Добре е:

Да обичате купоните и излизанията с приятели.

Мъжът Лъв е човек, който обича да се забавлява и да се наслаждава на живота. Затварянето между четири стени за по-дълъг период от време, е нещо, което не е за него.

Ако искате да сте жената до него, е важно да можете да поддържате темпото му, да не го ограничавате и да сте в добри отношения с приятелите му.

Да не сте ревнива

Мъжът Лъв е изключително общителен и контактен. Обича да флиртува и да се закача с представителки на противоположния пол. Ако е щастливо обвързан, разговорите и закачките с други жени са просто неговия начин да си докаже, че все още става и че е харесван. Обикновено не търси задълбочаване.

Сцени на ревност и прекалено строг контрол от ваша страна, единствено биха навредили на взаимоотношенията ви. А повярвайте ми, той не е човек, който би крил авантюрите си. Ако някоя друга жена наистина успее да завърти главата му, вие ще сте първата, която ще разбере.

За това най-добре се старайте да поддържате пламъка във вашите отношения. Така той никога няма да има повод да погледне в страни.

Да спортувате заедно

Мъжът Лъв е много енергичен и има нужда да се движи. Доста сплотяващо за връзката ви би се отразило практикуването на съвместен спорт. Така хем ще сте в добра форма, хем ще имате повод да прекарвате времето си заедно, правейки нещо полезно и за двамата.

Да признавате изключителността му.

Мъжът Лъв иска да блести, да бъде забелязван и зачитан от околните, най-вече от любимата жена. За него е от голяма важност да му казвате и показвате, че за вас той е единствен и неповторим.

Да поддържате добър външен вид и вие самата да сте открояваща се личност.

Мъжът Лъв иска всичко, до което се докосва да е специално и различно. Да прави впечатление. Това важи с пълна сила и за жената до него. Не бива никога да се занемарявате или да го приемате за даденост.

Да обичате деца

Повечето мъже Лъвове се решават да имат деца в по-късен етап от своя живот, но когато това се случи са едни от най-отдадените и грижещи се за отрочетата си татковци.

При всички случаи биха били много привързани към вас, ако и вие приемате майчинството си на сериозно и сте готова на всичко за благото на общотo поколение.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.