Мъж Овен? Затягайте колана!

| от MamaMia |


Ако излизате с мъж Овен, женена сте за него или просто сте хвърлили око на някой огнен представител на зодията, е добре да имате предвид:

Управител на знака Овен е Марс, планетата, която отговаря за отстояването на позиции, борбата и старта на нещата. Господата родени под този знаменател са изключително авантюристични, борбени, успешни, налагащи се и нетърпеливи. Те са родени лидери и трудно биха могли да бъдат контролирани от другите. Предпочитат да дават насоки и съвети, а не да получават такива.

Много са експлозивни и действат първосигнално. Защитават позициите си ожесточено. Палят се бързо, но и бързо им минава.

Същото важи и за нещата, които привличат интереса им. Склонни са да не довършват започнатото, ако то не им е достатъчно интересно. Поради тази причина е добре, ако имате желание да задържите мъжа Овен до себе си да сте готова да поддържате темпото му, иначе има риск да останете само една мимолетна авантюра за него.

Това, което най-силно плаши господата от знака, е застоя и липсата на динамика.

Важно е да му осигурявате различни забавления, които да покачват адреналина му: например спортни активности, разходки в планината, пътувания или забавления. Ако го затворите вкъщи, между четири стени, карайки го да върши рутинни ежедневни задължения, бързо ще се почувства задушен и силно потиснат. Нещо което в един или друг момент може да го отблъсне от вас и да го подтикне да търси късмета си другаде.

Не бива също така да забравяме, че Овните спадат към Огнения тригон, а огнения елемент е тясно свързан с егото, т.е. е много важно да галите егото на любимия ви мъж, казвайки му и показвайки му, колко държите на него. Важно е той да знае, че оценявате качествата и възможностите му, да усеща, че го цените и уважавате като мъж, любовник, баща или съпруг.

Разбира се, колкото и добре да успеете да се сработите с мъжа Овен, той винаги ще си остане не особено търпелив, избухлив и разправящ се.

Затова имайте предвид, че разправии помежду ви ще има, на които по всяка вероятност той ще реагира доста по-експлозивно отколкото ви се иска. Това е част от природата му. Не се ядосвайте на прямотата му. Както е запалил, така и ще изгасне, след като си излее мъката и гнева. Изслушайте го какво има да ви казва и не задълбочавайте конфликта, докато все още трае афекта му. След като се успокои и мине време, ще намерите решение на проблема, което да устройва и двете страни.

Трудно бихте постигнали разбирателство, докато е все още ядосан и се чувства обиден от една или друга ваша постъпка или изказване.

Ако се чувства оценен, мъжът Овен е склонен да се грижи за жената до него, ясно демонстрирайки привързаността си към нея. Ще поправя счупените уреди вкъщи, ще пазарува, ще ви глези и развлича.

Добре да зачитате свободата му и не му се сърдите, ако си оставя време и за себе си, за свое хоби, свой ангажимент или за срещи с приятели.

Колкото по-свободен и неограничен се чувства, с толкова по-голяма радост и лекота ще се прибира при вас. Ще ви споделя тегобите и проблемите си и ще знае, че има довереник и партньор, който не го съди, подиграва или ограничава, а човек, на когото може да разчита да го изслуша и подкрепи, ако има нужда. Така и той ще е достатъчно подкрепящ, лоялен и отдаден на връзката.

С мъжа Овен, животът ви ще бъде едно истинско предизвикателство, без място за скука.

Единственото, което се иска от вас е да си сложите колана и да се отдадете на преживяването с ясното съзнание, че всеки следващ ден, ще е по-различен от предишния.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.