Какво очаква Рибите до края на годината?

| от Селена Астро |


Любов

До края на годината свободните Риби ги чакат горещи свалки и страстни любовни увлечения с настандартни и оригинални хора, които ще ги извадят от рутината на ежедневието и ще им открият нови, непознати за тях хоризонти.

Много е важно обаче да не избързват с обещания и бързи стъпки към сериозно обвързване, защото има риск запалената любовна искра да не е много трайна, въпреки първоначалната си интензивност.

Единствено времето ще покаже, доколко сполучливи биха се оказали ново възникналите любовни взаимоотношения, именно за това им се препоръчва да си го дадат.

При заетите Риби са възможни моменти до края на годината, през които ще им се струват затормозяващи отношенията с любимия. Не е изключено да усетят силно желание за промяна и разнообразие, което би могло да намери проявление по различни начини.

При някои от тях връзката с партньора ще се измени и модифицира с появата на нов наследник, сключване на брак, стартиране на нова съвместна дейност или друга новост.

Докато при други ще се появи интересен нов непознат, който има риск да им завърти главата и да ги обърка. Със сигурност е важно да са внимателни и да не бързат да изоставят стабилните си връзки за краткотрайно, недоказало се във времето страстно увлечение.

Работа и пари

В работата си Рибите ще бъдат изключително продуктивни и по всяка вероятност ще напредват и затвърждават позициите си в сферата, която са си избрали.

Не са изключени сблъсъци с авторитети или хора с власт, които по един или друг начин ще се опитат да ги контролират и пред които ще им се наложи да се отстояват. За това е важно да запомнят, че с постоянство и упоритост ще прескочат всички пречки и ще успеят да докажат възможностите и уменията си, дори и пред най-скептичните и изискващи недоброжелатели.

Във финансов план, освен предвидения доход, ги окачват внезапни постъпления.

Не е изключено някои от Рибите да имат интересна идея за бизнес, която да приведат в действие или най-накрая да намерят сили и мотивация да започнат да гонят своя отдавнашна цел или мечта.

Здраве

До края на годината е добре Рибите да се пазят от излишен стрес и да щадят нервите си. Не са изключени психосоматични симптоми като главоболие или стомашни болки след тежки работни или силно напрегнати дни.

Летните месеци им се препоръчва да се пазят от слънчеви изгаряния и да ползват слънцезащита.

По-спортивните представители на знака е важно да са внимателни, докато практикуват любимия си спорт, защото има риск от травми, счупвания или разкъсвания на връзки.