Какво очаква Лъвовете до края на годината?

| от Селена Астро |


Любов

Лъвовете, които са в сериозни партньорства, ще са доста взискателни към най-близкия до тях човек през месеците до края на годината. Възможно е да му се дразнят за най-незначителните неща и да натякват стари прегрешения.

Не е изключено да са отегчени и неудовлетворени от развитието на връзката им и да обвиняват единствено партньора за това.

При всички случаи им се препоръчва да не са прекалено едностранчиви и самите те да полагат достатъчно старание, ако все още имат чувства и не искат да прекратяват връзката си.

Колкото по-толерантни са, толкова по-бързо ще се уравновесят нещата и отношенията им ще се разгръщат и развиват на спокойни и бавни темпове, без излишно напрежение.

Лъвовете, които не са обвързани, ще имат много обожатели, но трудно ще избират измежду тях, заради високите си изисквания. Хората, които ги ухажват настъпателно, ще им действат плашещо и обсебващо. По-скоро ще ги спечели човек, който е потаен, магнетичен, държи се на разстояние, но се отнася с уважение към тях.

Работа и пари

В професионален план Лъвовете ще са силно конкурентни в средата си през месеците до края на годината. Ще успеят да постигнат голям напредък по важен за тях проект и ще осъществят големи финансови постъпления, благодарение, на които ще си издействат повишение или ще разширят дейността си.

Извън периодите на ретроградни планети, а именно от 27.06. до 28.08. ретрограден Марс и ретрограден Меркурий и от 08.10. до 12.12. ретроградни Венера и Меркурий, биха могли да започнат нови печеливши начинания, да стартират ползотворни бизнес партньорства и да сключат важни за израстването им сделки.

Представителите на знака ще имат успех най-вече с търговията, консултантската дейност, рекламата, политиката и компютърните технологии.

Трудности ще срещат с работата в екип и доказването пред авторитети.

Здраве

При Лъвовете в здравословен план до края на годината са възможни проблеми с костите и ставите, стомашни неразположения, вируси и настинки.

Препоръчва им се да спортуват редовно и да се хранят здравословно, за да поддържат тонуса си.