Какво очаква Девите до края на годината?

| от Ерма Байловска |


Любов

До края на годината Девите ще са на любовна вълна и ще работят активно върху поддържането на връзките си.

Голяма част от тях ще имат склонност да идеализират партньора си и да се жертват за него. Някои от тях дори ще поизоставят професионалните си ангажименти и социалните си активности, за да бъдат с човека, когото обичат и да го подкрепят в начинанията. Връзките им ще се стабилизират и задълбочават.

Свободните Деви ще бъдат привлечени от хора с проблеми и зависимости, на които ще искат да окажат помощ и да ги спасят. Много важно е обаче да са внимателни и да не се изхвърлят, защото не всеки иска да бъде спасен и в крайна сметка съществува рискът да останат разочаровани или да бъдат повлечени и отнесени от чужди проблеми, на които така и да не успеят да намерят решение.

 

BERLIN, GERMANY - NOVEMBER 16:  Claudia Schiffer arrives at the Bambi Awards 2017 at Stage Theater on November 16, 2017 in Berlin, Germany.  (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

Клаудия Шифер е родена на 25 август – зодия Дева.

 

Работа и пари

На Девите през месеците до края на годината никак няма да им се занимава с ежедневни и скучни неща. Рутинната работа ще вършат формално и по задължение и по-скоро ще се интересуват от мащабни неща и големи постижения, които биха могли да им донесат стабилни дивиденти.

Ще са визионери и мечтатели и ще преследват своя важна цел свързвайки се с важни за израстването им хора, някои от които ще се окажат ключови фигури в живота им и с които работата им ще върви с лекота и при добър попътен вятър.

Ще са целеустремени и отдадени и в последствие ще пожънат големи финансови печалби.

При всички случаи е важно през периодите на ретроградни планети, а именно от 27.06. до 28.08. ретрограден Марс и ретрограден Меркурий и от 08.10. до 12.12. ретроградни Венера и Меркурийда не започват дейности, свързани с големи инвестиции, както и да не стартират важни проекти, но извън тези периоди биха могли да започнат важни професионални партньорства и да се ангажират с печеливши проекти.

 

NEW YORK, NY - JANUARY 28:  Recording artist Pink attends the 60th Annual GRAMMY Awards at Madison Square Garden on January 28, 2018 in New York City.  (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

Пинк празнува рождения си ден на 8 септември.

 

Здраве

До края на годината Девите ще са силно загрижени за здравословното си състояние и по всяка вероятност ще полагат усилия за тонуса и правилния си режим за хранене.

На моменти ще са прекалено хипохондрични и ще са склонни да си преписват различни диагнози, които да търсят начини да лекуват, но като цяло здравословното им състояние ще е стабилно и дори и да имат оплаквания, те ще са леки.

Не са изключени вируси , настинки, както и леки стомашни неразположения.

 

MOUNTAIN VIEW, CA - NOVEMBER 09:  Actress Cameron Diaz attends the Breakthrough Prize Awards Ceremony Hosted By Seth MacFarlane at NASA Ames Research Center on November 9, 2014 in Mountain View, California.  (Photo by Steve Jennings/Getty Images for Breakthrough Prize)

Красивата актриса е родена на 30 август 1972 година.