Как да спечелим мъж Водолей?

| от Селена Астро |


Знакът Водолей се управлява от Уран, небесното тяло, което отговаря за нестандартността, оригиналността, независимостта и внезапните промени.

Ако имате отношения с мъж Водолей или просто сте хвърлила око на представител на знака, ето няколко неща, на които е добре да обърнете внимание, ако искате да го задържите в живота си.

Много е важно да му оставяте лично пространство

Мъжът Водолей е изключително свободолюбив. Колкото и добре да си прекарва в компанията ви, винаги ще има нужда от време и за себе си.

Ако не му го давате и сте прилепчива и обсебваща, има риск в някакъв момент да се раздели с вас.

Не натрапвайте мнението си

Старайте никога да не натрапвате съветите си или да се опитвате да го контролирате за каквото и да било. Той държи да взима сам решенията си и да контролира живота си.

Това не значи, че няма да е склонен да обсъжда изборите си с вас. Ако сте спечелила сърцето му, винаги сам ще идва да се допитва до вас, за да чуе мнението ви, но само колкото да си свери часовника и да ви уважи. Крайното решение ще го взима въз основа на себе си и своите нужди.

Не се подигравайте на плановете му

Мъжът Водолей е пълен с идеи. В доста от случаите те са прекалено идеалистични и силно преувеличени за останалите хора. Това е така, понеже той понякога вижда нещата с години напред. Друг път просто има нужда да си помечтае за по-светло бъдеще.

Винаги си имайте наум, че колкото и странни да ви се виждат плановете му, има шанс в крайна сметка те да излязат гениални и да осъществят значим пробив за него и за вас в някой прекрасен момент от съвместното ви съжителство.

Но дори и да се опари, ще знае, че е опитал и че вие сте била там, за да го подкрепите. Никога не го подценявайте и не му се подигравайте за иновативността. Не скършвайте крилете му.

Бъдете готова за внезапни промени и турбуленции

Мъжът Водолей не е устроен да се движи монотонно и подредено през живота. Той никак, ама никак не обича закостенелите структури и стагнацията. Те му действат силно задушаващо.

Придобие ли нещо в живота му рамка, от която няма измъкване, той я разбива, за да си набави въздух. Това важи за работата му, приятелствата, хобитата му, както и за семейните отношения. Устроен е винаги да търси различното, оригиналното и разнообразното.

Ако вие сте жената до него, не го съдете и укорявайте, ако един ден внезапно ви сподели, че напуска добре платена работа, защото там вече няма поле за изява; реши да направи внезапен ремонт вкъщи или ви предложи да си смените жилището с ново; прекрати дългогодишно приятелство или реши да започнете нов спорт или начинание.

Всяко едно от тези неща би било знак, че нещо в живота му го потиска и му пречи да върви напред. Позволете му да се освободи от затормозяващите фактори в живота си, за да намери себе си. Подкрепяйте го в новите начинания.

Промяната винаги ще е част от живота му, както и вие, ако сте склонна да се променяте с него и заради него.

Ако спечелите мъжа Водолей за свой партньор, вие ще имате динамична и доста интересна връзка. Никога няма да знаете, какви изненади ви чакат зад ъгъла и какви биха били следващите предизвикателства, с които ще се сблъскате.

Но колкото и да са въпросителните в живота ви, вашия Водолей никога няма да спира да търси отговорите за вас. Ще бъде най-добрият ви приятел и най-обективният ви слушател. Никога няма да спре да стимулира развитието ви и да подкрепя индивидуалността ви.