Избягвайте скъпите покупки и конфронтациите през следващите седем дена

| от Селена Астро |


Седмицата започва с Луна, преминаваща през знака Водолей. В понеделник в 22:30 часа вечерта настъпва Новолуние, тогава движението на Луната съвпада с градусите на Слънцето.

Знакът Водолей отговаря за мечтите, целите, политиката, телевизията, новите технологии и социалните контакти. Добре е да сме внимателни във връзка с тези сфери.

Заради събитието е възможно през първите два дни от седмицата да сме прекалено едностранчиви и да не виждаме противоположната гледна точка.

Поради тази причина е важно да избягваме спорове или конфронтации със заобикалящите.

Също така ни се препоръчва да не правим важни покупки, да не започваме нови проекти, начинания и връзки и не ни се препоръчва да се подлагаме на операции и лечения.

Периодът е подходящ за приключване на проекти.

Най-напрегнати ще бъдат дните около Новолунието за неподвижните знаци Водолей, Телец, Скорпион и Лъв, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са възможни трудности и неразбирателства със заобикалящите, които не е изключено да ги обезверяват и отчайват на моменти.

Препоръчва им се да се концентрират върху собствените задачи и отговорности и да не си позволят да загубят почва под краката, отстоявайки на всяка цена за неща, които нямат кой знае какво значение и заради които могат да развалят отношенията си с важни за тях хора.

От сряда до петък включително Луната ще се намира в знака Риби. Това е най-мечтателният, състрадателен, объркан и доверчив знак от зодиака.

През тези дни е важно да не ходим по лекари, да не се подлагаме на операции и лечения, да не подаваме документи, да не купуваме скъпи стоки и да не се занимаваме с важни организационни неща, защото има шанс всичко започнато да се обърква и размива в последствие.

Най-отнесени ще са през периода подвижните знаци Риби, Дева, Стрелец и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да бъдат подведени от близък до тях човек и да загубят известна сума пари, ако не са достатъчно внимателни.

Събота и неделя Луната ще преминава през знака Овен и този транзит ще направи уикендът изключително подходящ за спортни активности, авантюризъм, отстояване на позициите, както и за стартиране на нови дейности.

През него най-комфортно ще се чувстват огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети и Асцендент в тези знаци.

Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и ще направят пробив за нещо, за което отдавна са имали желание. Много е вероятно също така да срещнат хора, които да ги подкрепят и да им помогнат в начинанията.