Астрологичен обзор – седмицата ще бъде динамична с много обрати

| от |


От понеделник до сряда Луната ще преминава през знака Козирог, най-сериозния и отговорен знак от зодиака.

През този период ще сме доста практични и насочени към решаването на важни задачи. Не е изключено да имаме сблъсък с авторитети и да имаме усещането, че обстоятелствата ни притискат или ограничават, което може да ни стимулира и амбицира, но също така може и да ни обезвери.

За този период да мине максимално леко и ползотворно е важно е да не се фокусираме върху пречките, ами да влагаме достатъчно старание в нещата, които зависят предимно от нас, понеже колкото повече усилия инвестираме, толкова повече ще постигаме.

 

хороскоп

 

Най-успешен ще бъде периодът за земните знаци Козирог, Телец и Дева, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. По всяка вероятност те ще се погрижат за документацията и ангажиментите си и ще успеят да приключат с важни за тях проекти.

От сряда 11:30 преди обяд до петък включително Луната ще се намира в знака Водолей, най-оригиналния, независим и свободолюбив знак от зодиака. Бихме могли да очакваме тези два дни и половина да са доста динамични, раздвижени и пълни с внезапни обрати за повечето от нас.

Периодът е подходящ за занимания с нови технологии, социални контакти, политика и телевизия.

Най-комфортно ще се чувстват през тези два дни и половина въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са възможни изненадващи срещи, обаждания или съобщения. Много е вероятно на представителите на тези знаци да им хрумне идея, как да осъществят своя отдавнашна цел или мечта и да намерят хората, които биха могли да са им полезни и да ги подкрепят.

 

хороскоп, зодии

 

Събота и неделя Луната ще пребивава в знака Риби. Риби е знакът, който отговаря за размиването на граници, изкуството, неяснотата и хаоса.

Поради тази причина е възможно през почивните дни да ни е трудно да се организираме и да имаме нужда от почивка и уединение. Добре е да не се захващаме с изискващи прекалена отговорност неща и да не се впускаме в сериозни разговори.

Периодът не е добър и за стартиране на важни проекти, сключване на сделки или споразумения, подлагането на медицински интервенции или взимане на важни решения.