Астрологичен обзор – очаква ни една емоционална и чувствена седмица

| от Селена Астро |


Седмицата започва с Луна преминаваща през знака Рак. Това разположение на Светилото, което отговаря за емоционалното ни състояние, ще направи повечето от нас изключително интуитивни, грижовни и чувствителни към нуждите на другите през първите два дни от седмицата.

Периодът ще бъде подходящ за занимания със семейството и дома, както и за кулинарни експерименти.
Най-добре ще се чувстват през тези два дни водните знаци Рак, Риби и Скорпион, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да имат голям личностен успех, който силно да ги вдъхнови да се развиват и да показват най-доброто от себе си.

От сряда до петък на обяд Луната ще преминава през знака Лъв, което дава предпоставка за забавления с приятели, флиртове, запознанства с нови и интересни хора, игри или занимания с деца.

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще са най-активни и борбени през периода. Очаква се те да постигнат големи успехи в професионален и в личен план. Голяма част от тях ще успеят да изпъкнат с оригиналността си и ще успеят да впечатлят обект на своята страст.

 

хороскоп

 

От петък на обяд до неделя включително Луната ще преминава през знака Дева, поради тази причина е важно през периода да сме внимателни, ако подаваме документи, държим изпити или провеждаме важни разговори. Знакът Дева изисква прецизност и има риск да ни гледат под лупа и да са особено взискателни към документите, действията или думите ни.

Също така не е изключено и ние да сме прекалено критични и да очакваме прецизност от заобикалящите, вглеждайки се във всеки детайл от работата им. При всички случаи е важно да не се впрягаме излишно и да не прекаляваме с разправиите.

Най-напрегнати ще бъдат тези дни за подвижните знаци Дева, Риби, Близнаци и Стрелец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те може да бъдат въвлечени в конфликт и да им се наложи да защитават позициите си. Добре е докато го правят да се постараят да не накърняват чуждото достойнство и интереси.

 

зодия, близнаци, хороскоп

 

От 31.10. до 17.11. Меркурий, планетата на мисълта и комуникациите ще бъде директна в знака Стрелец. Това й разположение ще направи повечето от нас по-оптимистични и философски настроени от предните дни.
Периодът ще е добър за учене на нови неща, срещи с хора, пътувания в чужбина, работа с чужденци, занимания с правни или философски въпроси

Не е изключено огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да стигнат до важни прозрения във връзка с неща, които от известно време ги вълнуват. Ще са концентрирани и силно мотивирани да постигат напредък и да бъдат подобаващо оценявани от заобикалящите.