Седмицата ще е добра за работа

| от Селена Астро |


В понеделник Луната ще се намира в знака Козирог, от което следва, че през първия ден от седмицата ще сме доста по-последователни, старателни и сериозни от обикновено. Възможно е да насочим вниманието си към строителни дейности, оправяне на документация, правене на зъби, лечение на костни или ставни проблеми.

Не е изключено голяма част от нас, най-вече кардиналните знаци Козирог, Рак, Везни и Овен, както и хората родени с лични планети или Асцендент в тези знаци да имат усещането, че обстоятелствата около тях или заобикалящите им пречат. Много е важно да са сериозни към задачите и отговорностите си и да влагат достатъчно старание в нещата, които имат желание да свършат, понеже колкото повече усилия инвестират, толкова повече ще постигат.

От вторник до четвъртък включително Луната ще преминава през знака Водолей, следователно тези три дни ще бъдат подходящи за занимания с нови технологии, политика, телевизия, срещи с приятели и социални контакти.

Много е вероятно през периода да ни хрумне идея, как да осъществим своя отдавнашна мечта или да получим дълго чакана помощ за нещо, което ни тормози отдавна. Възможно е също така да имаме изненадващи доставки, обаждания, съобщения или срещи.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци ще имат шанса да блеснат пред хора, които са им важни и които харесват. Талантите и възможностите им ще бъдат оценени и ще допринесат за достигане на замислени от тях цели.

В петък и събота Луната ще пребивава в знака Риби. През тези два дни е възможно да сме доста объркани и разсеяни. Не е изключено да правим грешни и да се заблуждаваме в нещата и хората, с които се замесваме.

Периодът не е подходящ за подаване на документи, водене на сериозни разговори и започване на важни начинания, за сметка на това е идеален за почивка и разпускане, творчески занимания, спа и разкрасителни процедури.

През тези дни най не във форма ще бъдат подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. На тях ще им е изключително трудно да реагират обективно на ситуациите, в които попадат, понеже ще са с изострена чувствителност и емоциите силно ще влияят на преценките им. За тези знаци е добре да намерят време за разпускане и отделяне от стреса, най-добре биха им се отразили занимания с плуване, йога, танци или творчество.

В неделя Луната ще преминава през знака Овен и това й разположение ще направи вторият почивен ден изключително подходящ за спортни активности, авантюризъм, отстояване на позициите, както и за стартиране на нови дейности.
Най-комфортно ще се чувстват през периода огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и да направят пробив за нещо, което им е важно. Много е вероятно също така да срещнат хора, които да ги подкрепят и да им помогнат в начинанията.