Елза Хоск ще носи „Фантастичния сутиен“ на Victoria’s Secret

| от |


Изкусителната красавица Елза Хоск ще дефилира с „Фантастичния сутиен“ (Fantasy Bra) на тазгодишното шоу на марката Victoria’s Secret. Да носиш „Фантастичния сутиен“ на Victoria’s Secret е огромна чест за „ангелите“ на популярния бранд, тъй като той е „перлата в короната“ на горещия моден спектакъл.

 

 

Тази година дефилето на Victoria’s Secret ще е на 2 декември, а „Фантастичният сутиен“ ще бъде представен от сексапилната шведка Елза Хоск. Бельото е изработено от камъни „Сваровски“ и е на стойност от 1 милион долара.

„За всички, които вярват в здравата работа и преследването на най-лудите мечти! Благодаря, че сбъднахте моята!“, написа красавицата в профила си в Instagram. „Това е най-страхотният подарък за рождения ми ден“, допълва блондинката, която на 7 ноември навършва 30 години.

 

 

Миналата година „Фантастичният сутиен“, който носеше името „Champagne Nights“, беше представен от Лаис Рибейро. Той беше обсипан с близо 6000 скъпоценни камъни и цената му беше 2 милиона долара. През годините с диамантения сутиен са дефилирали звезди от ранга на Жизел Бюндхен, Клаудия Шифър, Тайра Банкс, Адриана Лима и Алесандра Амброзио.