„Деца, ако усетите, че имате коронавирус, не търсете баща си…“

| от Mamamia |


Джейсън Пректър е баща на две деца, принуден да ги „строи“ за дистанционно обучение, по време на карантината вкъщи, като едновременно с това ги забавлява. Таткото сподели забавно видео във Facebook, в което демонстрира собствен вариант за домашно обучение, така че децата хем да слушат, хем да не скучаят.

След като „бие“ училищния звънец (чрез аларма на телефона), таткото раздава команди от височината на втория етаж на къщата. Обяснява на децата, че учебният час започва, след което анонсира какво ще имат за обед: „Днес на обед ще имаме хот-дог с пилешки крилца и зеленчуци или плодове по ваш избор. За възрасните ще имаме отворен бар с различни бели вина от Калифорния, както и пино от Атлантик Валей в Орегон“.

След като напомня на децата да си измият ръцете и на не си слагат пръстите в устата,той обяснява че ако не слушат своя учител, те ще бъдат „карантинирани в стаите си“ иако усещат, че имат симптоми на коронавирус, да кажат на майка си или на учителя си, но да не търсят баща си, защото той ще се крие на тавана… зад бойлера.

Хм…

Цялото видеo