15+1 татковски бъзици: толкова тъпи, че чак смешни

| от MamaMia |


Бащата. Това е единственият човек у дома, който категорично отказва да се вземе домашен любимец куче, а след това се оказва и единственият човек, който чисти след кучето и ходи да го извежд в ранни зори. Или поне такива са градските легенди за съвременната баащина фигура. Както и тези, че понякога похърква над сутрешния си вестник, задължително преследва всички членове на семейството да гасят лампите в празните стаи и да затварят бързо вратата на хладилника (кой може да го вини при настоящите обстоятелства), и има абсурдни шеги, които често са смешни с това колко точно не са смешни.

Съществува отделен жанр в хумора, посветен на тези шеги – dad jokes. Всъщност точно татковските майтапи понякога изглеждат искрено забавни с наивността си. Социалните мрежи изобилстват от такива шеги на мъже на средна възраст, да видим колко от тях всъщност изобщо могат да ни разсмеят:

 1. Заведох 8-годишната си дъщеря със себе си в офиса, понеже нямаше на кого да я оставя. „Тате, къде са клоуните, с които все казваш, че работиш?“, попита тя.
 2. На погребението на шефа си ще се наведа над ковчега и ще прошепна: „Я да видим сега, кой измисли извън кутията, Петре?“!
 3. Жена ми направи забележка, че бельото ми било твърде стегнато и прозирало. „Тогава спри да го носиш“, отговорих аз.
 4. Ако изберат мениджъра на IKEA за премиер на Швеция, първата му работа ще бъде да сглоби кабинета си.
 5. Жена ми се облече като полицайка и каза, че ме арестува по обвинения, че съм твърде добър в леглото. Две минути по-късно се наложи да ме освободи поради липса на доказателства.
 6. Вместо с вода тази сутрин приготвих кафето си с Red Bull. Осъзнах, че съм тръгнал без кола, когато почти стигнах до офиса.
 7. Като дете се молех на Бог за велосипед всяка вечер. После пораснах, разбрах, че молитвите не работят така, откраднах един велосипед и започнах да се моля за опрощение.
 8. Днес една врачка ми предсказа, че след 12 години ще преживея непоправима загуба. За да се разведря, си взех бебе куче.

Вижте още: Топ 20 най-засрамващи реплики, които жени са чували от мъже

 1. Жена ми ме помоли да добавя кетчуп към списъка за пазаруване. Сега не мога да разчета нищо.
 2. Не мога да повярвам, че ме арестуваха за имитация на политик – просто си стоях, броях си парите и не вършех нищо.
 3. Онзи ден се качих в такси и приех предложението на шофьора да пусне музика. „Огън от любов?“, попита той. „Е…“, казах му, „Нека първо се поопознаем!“.
 4. Отказвам се да пия за цял месец. Извинете, грешна пунктуация. Отказвам се. Да пия за един месец!
 5. Жена ми смята, че е жалкарско да гледам тъжно през прозореца, докато вали. Ако ме пусне да вляза вътре, няма да гледам!
 6. Чудят ми се как след 40 години брак още наричам жена си „миличка“, „скъпа“, „любов моя“. Забравих как се казва около десетата година.
 7. Изтрих си приложението, което засича настроението ми. Не знам как се чувствам от това.
 8. Колко кънтри певци трябват, за да се смени крушка? Двама – един, за да върти, а другият, за да пее колко му липсва предишната!

Вижте още:

Учители разказват за най-дразнещите родителски постъпки


Повече информация Виж всички