Топ 20 най-засрамващи реплики, които жени са чували от мъже

| от MamaMia |


Умението човек да се излага не е за подценяване, ама никак. То понякога е невинно и забавно. Проблемът идва тогава, когато поведението или думите причиняват неудобство и на другите. Какъвто и небивал прогрес да сме постигнали в областта на науката и технологиите, и колкото и да си говорим за права, социална справедливост и уважение към другите, май все още нещо ни липсва, за да се научим да се държим човешки в елементарни ситуации.

Понякога например се случва мъжете да достигнат неподозирани и не особено красиви крайности в опитите си да заговорят жена, да я впечатлят, или да изпъкнат пред нея или изобщо в социалната им среда. 

На платформата Reddit е зададен въпросът кои са най-срамните реплики, които жените са чували от мъже, и част от получените отговори са наистина изумителни – понякога истински обидни и гадни, а друг път просто неловко забавни: 

1. „Мениджърът ми ме погледна и пред всички мъже колеги в стаята каза „Надявам се някой ден да те пробвам в леглото. Струва ми се, че ще си много щура.“  В последствие мениджърът е преживял нещо още по-щуро – дисциплинарно наказание.

2. „На една от първите ми срещи с мъж го заведох на събиране на приятелите ми, а той пред цялата компания изцепи, че прякорът му е Горилата, защото има силно алфа мъжкарско излъчване. Очевидно не беше вярно.“  Също така очевидно, надяваме се, е и че тази среща е била последната.

3. „Бях качила във Facebook публикация за предстоящата си тренировка и отдолу получих коментар „Искам и аз да тренирам заедно с теб, а след това да ти дам от моя специален протеинов шейк 😉 “ Протеиновият шейк, който играе ролята на неумела метафора за сперма, си е останал в склада на производителя. 

4. „Едно момче се чудеше как да ме попита какво е отношението ми към тревата и накрая каза само „Ами, ами, ти харесваш ли, нали се сещаш…. броколи?“ Отговорът си остава една веган мистерия.

5. Банановата метафора е стара като света и двойно по-глупава, но все пак се появява в един от коментарите. „Обичаш ли банани?“, пита мъж. Отрицателният отговор очевидно не го обезкуржава да продължи със следващата си реплика дали дамата не иска да опита неговия.

6. „Първата реплика, с която съпругът ми ме заговори, беше „Обичам да ям тост“, за да намери нещо общо помежду ни.“ Явно се е получило.

7. И ако предният коментар е наивно мил, някои успяват да са обидни и расистки. Като например „Ако беше робиня, щях да те купя“, отправено като комплимент към чернокожа жена.

8. На друго чернокожо момиче се е наложило да чуе думите „Искам да съм млякото в твоето какао“.

9. „Бях само на 20, когато непознато момче на парти ме попита дали скоро планирам да имам деца и продължи с това, че гърдите ми сигурно биха изглеждали страхотно, докато кърмя.“ Иу.

10. Бъдещите деца се оказват често застъпена тема на разговор. „Щом ще се местиш от града, дай поне да ти направя дете, за да има с какво да ме запомниш“, е поискал от една от потребителките мъж, който дори няма връзка с нея.

11. „Няма начин да си лесбийка, твърде готина и секси си. Явно просто не си била с готин мъж, който знае какво прави в леглото. Аз съм такъв мъж.“ Това е реплика на колега в офиса, която, освен на конкретното момиче, вероятно е позната и на твърде много гей дами по света.

12. „Човекът, с когото бях на вечеря, ме попита дали може да използва моята кредитна карта за сметката и да се престори, че е негова, защото е забравил своята вкъщи, а не иска да се излага пред сервитьора.“ Няма лошо мъжът да плати сметката, жената да плати сметката, или да двамата да си поделят сметката, но има нещо много сбъркано в конкретно този сценарий.

13. Според друг колега на жена дамите имат нужда да поемат храни с форма на фалос, като например краставици, банани, змиорка, тъй като телата им са пригодени за това. Моля?

14. „Казвам се Стивън, но приятелите ми ме наричат Задника.“ Вероятно е имало защо. 

15. „Какво не ти е наред с лицето?“, чува момиче с лунички, което работи като консултант, от свой клиент. Все още съжалява, че професионалната етика не ѝ е позволила да отговори с подходящия за случая сарказъм.

16. „Поздравления за бременността!“, казва непознат клиент в заведение на сервитьорка. Тя не е бременна.

17. „Човекът, с когото правих секс за пръв път, ми обясни, че сега съм генетично променена, защото ми е първият, и цял живот ще бъда привързана към него, та затова се налага да се разделим.“ Тази реплика би могла да влезе и в класация с най-безумните оправдания да скъсаш с някого. 

18. Една от дамите съжалява, че е излъгала мъж, че е в цикъл, за да го накара да спре да ѝ се натяга. Първо, защото това не е било истинската причина за отказа ѝ, и второ, защото той и е отговорил „Нищо, дай да видя конеца на това тампонче“

19. „Някога имах проблеми със самочувствието, но вече ги оправих с това, че имам много пари“, хвали се мъж на първа среща. А въпросните пари дори са на баща му.

20. Последната реплика е бонус от нас – в един стар офис две колежки си говорят за изпращане на CV-та по време на обедната почивка. Приближава се един от търговските мениджъри, с подходящ таен прякор Антисекса, и гордо заявява „Няма какво да пишете CV-та, момичета. И двете ще ви взема за мениджърски на спалнята ми!“

Вижте още:

„…Умна си като за жена. Че и чувство за хумор имаш“