Видяхте ли колекцията „Poesie D‘amour“ на Freywille?

| от Спонсорирано съдържание |


В уютната къща Ellinor’s House, австрийската компания за ръчно изработени бижута, FREYWILLE приветства своите гости и приятели в света на Арт Нуво .

За първи път в своята дългогодишна история FREYWILLE дебютира колекция в розова позлата. Тя е вдъхновена от славянския художник Алфонс Муха, считан за „майстора“ на Арт Нуво през 20-ти век.

A3_AMR6_Poesie_damour_800x800_2

Колекцията „Poesie D‘amour“ вплита в себе си различни аспекти на стила и напомня за скъпоценни камъни, като сапфир, емералд и розов кварц. В създаването й са използвани мотиви от творчеството на художника като паунови пера, присъстващи като декоративен елемент в много от картините и илюстрациите му. Пастелното излъчване на дизайна подчертава и изразява женствения аспект. Розовата позлата от своя страна добавя модерно излъчване и нотка на завършеност, изграждайки съвършена рамка на чувствените форми. 24 – каратовото розово злато присъства и в самия емайл, отново за първи път, за да придаде още лукс към тази изящна хармонична композиция.

„Креативност – това е източникът на всичко, което правим. Тя ни тласка да създаваме артистични творения, които вдъхновяват нашите клиенти и подчертават техния индивидуален стил.“ – Фридрих Вилле, СЕО

За дългогодишния си опит – повече от 30 години – FREYWILLE създават нови стандарти в емайлирането, дизайна на бижута и разпространението им по света.
Два съществени елемента са в основата на креативната работа на екипа на FREYWILLE: любов към изкуството и страст към дизайна. Много от колекциите са вдухновени от известни художници, а интерпретацията им е уникална. Други са плод на хуманистичната философия на бранда. Всяка една колекция е различна, но между всички има един свързващ елемент: ентусиазъм за истинско изкуство.

bty
Сърцето на всяко бижу на FREYWILLE е артистичният дизайн на емайла, който се изгражда многопластово и постепенно. Стотици стъпки и съвършена техника са необходими за създаването на деликатен и интензивен на цвят емайл.

 

Всяко бижу е ръчно изработено във Виена от ювелирни майстори, които съхраняват тайните на процеса, гарантирайки Ви уникалността и най-високото качество на бижутата FREYWILLE.