Слънце, море и вятър в косите ни

| от Ана Динкова |


Лятото дойде, почивките и пътуванията ни са планирани, готови сме с идеите за всички плажове, които искаме да обиколим, и имаме списък на всички плажни барове, които искаме да посетим.

Готови сме и с летния гардероб, имаме нови любими летни аромати и най-вече – готови сме да си стегнем багажа за 15-тина минути във всеки момент, когато изникне възможност да отпрашим към морето.

След всяка среща със солената вода и слънцето се чувстваме все по-добре, слънчевият загар постепенно ни кара да забравим за студените месеци, а косите ни придобиват онзи приятен ефект „целунати от слънцето“ и се появяват веселите светли кичури, а косите на русите момичета изсветляват още повече.

А тази година, благодарение на най-новото попълнение в семейството на John Freida за светли коси от серията Go Blonder, не се налага да правим компромис и да избираме между по-светла или здрава коса.

Ако не сте запознати със серията Go Blonder, то тя е перфектно решение за всички, които искат да изсветлят косите си до няколко нюанса в домашни условия, като включва шампоан, балсам и специален изсветляващ спрей. От тази година се включва и специалната маска Sheer Blonde Go Blonder за руса коса.

С помощта на тези продукти, момичетата с руси или светлокестеняви коси, могат съвсем лесно както да изсветлят косите си, така и да поддържат красивите резултати и ефекта „целунати от слънцето“ кичури целогодишно.

Продуктите могат да бъдат употребявани както в комбинация – класическата е шампоан и балсам Go Blonder – така и по отделно.

1170x1755

Тези, които искат да получат максимално бързи резултати, могат да изберат и известяващия спрей за коса, чиято формула с лимон и лайка се активира от топлината на сешоара, а едновременно с това термичната защита предпазва косата от увреждане – по този начин се получават лъчисто руси тонове, които постепенно изсветляват само след няколко употреби.

Патентованите съставки във всички продукти на John Frieda решават дилемата на толкова много момичета: дали да имат руса или здрава коса, а най-новата маска дава отговор на проблемите със сухите и изтощени краища и лесното накъсване, като прави косата гладка и мека на допир, лесна за стилизиране и винаги с разкошен блясък – точно както си представяме момичета по плажовете на слънчева Калифорния.

Маската за руса коса Go Blonder укрепва вече изсветлената и третирана руса коса и по този начин предпазва от бъдещи повреди на косъма, благодарение на специална технология разработена в лабораториите на John Frieda.

Мощното действие на тази маска позволява дори в домашни условия бързо, лесно и ефикасно да се поддържа косата в блестяща форма.

За разлика от повечето специализирани продукти тази маска може да се използва както в комбинация с другите продукти от серията, така и самостоятелно – за поддържането на блясъка и на естествено руси коси, както и за възвръщане на здравината на вече третирани с бои за коса руси коси, и на коси със светли кичури, балеажи и т.н.

Лятото е тук и последното нещо, от което имаме нужда са сложни за употреба продукти или прически, които изискват постоянно посещение при фризьор. Затова сме особено доволни, че можем да носим продуктите от серията Go Blonder със себе си, независимо дали сме си вкъщи или сме на почивка във хотел.

В крайна сметка едно от най-хубавите неща на лятото е усещането за лекота и непринуденост, което се носи във въздуха и вятъра, който вее безгрижно косите ни.