Мека, чиста и и хидратирана кожа само с няколко движения

| от MamaMia |


Стресът и замърсяванията от околната среда в забързаното ежедневие не се отразяват добре на външния вид на лицето ни.

Всеки иска да има мека, сияйна и добре изглеждаща кожа. Затова понякога се хвърляме в какви ли не сложни и рисковани козметични процедури само и само да постигнем образа на съвършенство в главата ни. Всички големи промени започват с малки стъпки като това важи с пълна сила и при грижата за кожата.

А тук основните стъпки са точно две – успешното почистване на вредните замърсявания без агресивно търкане плюс регулярната хидратация.

А когато говорим за нежно и ефективно почистване, съюзник номер едно е мицеларната вода.

L'Oreal Paris - Skin expert - Micellar Water - Sensitiv and dry skin

L’Oréal Paris създаде мицеларна вода от няколко ключови съставки. Основата на продукта се състои от пречистена вода и мицели. Като с магическа пръчица миниатюрните частици, наречени мицели, улавят излишния себум и замърсяванията и деликатно се грижат за чистота дори на чувствителната кожа.

Тайният елемент включен във формулата обаче е глицерина, чиято роля е да хидратира кожата и да я направи по-мека, по-успокоена, без това да изисква търкане или измиване.

Затова ако търсите продукт, който може да ви гарантира ефективно почистване на кожата при всякакви обстоятелства- то това е мицеларната вода на L’oreal. Чиста кожа у дома, в офиса, след фитнес или след излизане с приятели.

Достатъчно е просто сутрин и вечер да нанесете от водата върху памучен тампон и да го прокарате по лицето си без да търкате или изплаквате. Сами ще се убедите какъв ефект има мицеларната вода върху вашата кожа само с няколко прости движения на ден, като си оставите повече време за нещата, които ви доставят удоволствие.

LOreal-Skin-Micellar-MASTER-BUL