Lidl  с богато разнообразие цветя за първия учебен ден

| от MamaMia / Lidl |


От днес Lidl предлага богато разнообразие от саксийни цветя и букети, с които клиентите на веригата да сложат цветно начало на учебната година. Свежите предложения са съобразени с характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена, като по този начин родителите изгодно могат да завършат подготовката за старта на учебната година.

Специалните седмични предложения за първия учебен ден в Lidl включват букет „Отново на училище“ и „Пъстър букет“, които се предлагат в различни вариации. Те ще впечатлят своите получатели с комбинации от красиви цветове и неповторима свежест. Като допълнение клиентите могат да избират и между букет хризантеми или рози, които са налични ежедневно във веригата.

Септември традиционно е месецът, в който да обновим атмосферата у дома и да се подготвим за предстоящия есенен сезон.

Затова и от тази седмица магазините на Lidl ще бъдат заредени с разнообразие и от саксийни цветя, с които всеки може да освежи дома си или да зарадва някого. Спатифилум в керамична саксия, сукуленти в различен микс, както и Седум микс могат да красят бюрото на всеки ученик и да заредят дома с нова енергия.

От тази седмица Lidl предлага и мини орхидея, рози в саксия и Каланхое от различни видове в специална керамична или стъклена кашпа. Тези стайни растения са светло и топлолюбиви. Отглеждането им е лесно и изискват умерено поливане, за да запазят своя свеж и красив вид. От днес налични са и любимата на мнозина Калуна, която е градинско растение, има нужда от редовно, но умерено поливане. Тя идва в различни видове, за да пасне по най-добрия начин на всеки балкон или градина. За създаване на есенен уют се предлагат и мини декоративни тикви в кошница.

Lidl предлага толкова много на едно място, като дава възможност на своите потребители лесно и удобно да набавят всичко необходимо за трапезата, дома и подготовката на своите ученици, като същевременно пестят време и не утежняват семейния бюджет.

Вижте още: 

Как да помогнем на първолака да свикне по-лесно с училището