Gladen за дома се грижи

| от MamaMia |


Най-накрая дойде време за дългоотлаганото лятно почистване, подновяването на счупения сервиз от чаши за вино и закупуването на нови посуда и стоки, с които да се впуснем в новите кулинарни предизвикателства, които всеки ден инфлуенсърите и известните личности ни отправят в социалните мрежи.

Shop.gladen.bg няма да подреди дома и кухнята вместо Вас, но за сметка на това ще Ви остави да допиете сутрешното си кафе, докато чакaте всички необходими продукти да пристигнат до вратата на дома Ви. Онлайн магазинът работи в партньорство сGladen.bgи веригата хипермаркети HIT и извършва доставки в София и околността.

Голямото разнообразие от продукти включва близо 5000 артикула от цял свят, разпределени в много и разнообразни категории.

Докато сте седнали удобно на дивана си, освен храна от Shop.gladen.bg може да поръчате и всичко необходимо за дома и градината – пособия за чистене, перилни и почистващи препарати, домашни потреби и посуда, кани и купи и много други полезни и необходимо за всяко домакинство стоки.

Всяка седмица онлайн магазинът подготвя специални предложения и промоции на избрани продукти, съобразени с индивидуалните предпочитания и нужди на всеки. А най-хубавото е, че с Shop.gladen.bg магазинът е вече само на клик разстояние – на https://shop.gladen.bg/.

Shop_Gladen_Home1_Visual_Picture_Picture_600x359


Повече информация Виж всички