FOREVER 21 представя колекцията KENDALL + KYLIE

| от Спонсорирано съдържание |


Модата прави всеки ден необикновен, също както базираната в Лос Анджелис марка – FOREVER 21. Тя продължава да бъде мястото с най-стилни и горещи модни предложения в 57 различни страни из целия свят.

Време е FOREVER 21 да създаде ново вълнуващо течение, което да зарадва феновете в избрани европейски магазини със своята звездна колаборация. Колекцията KENDALL+KYLIE, известна с невероятните си дрехи и аксесоари, има милиони последователи, спечелени от най-влиятелните фешън сестри на съвремието.

Kendall + Kylie for F21_3

Кендъл и Кайли безспорно са феномени на съвременната поп култура и истински модни икони. Те умело преплитат най-запомнящите се елементи от разпознаваемия си стил в своята колекция. Изтънчените, класически и женствени силуети са модният прочит на Кендъл, а поразителната оригиналност и игривa острота си остават запазената марка на Кайли.

От 12-ти април посетителите на избрани магазини FOREVER 21 ще имат шанса да грабнат своите тоалети от колекцията KENDALL+ KYLIE. Клиентите ще разполагат с разнообразие от тренди модели и класически силуети. Кройките са създадени, за да пасват красиво на всяка фигура – парти тоалети за фешън любителите, прилепнали рокли, спортни горнища, бомбър якета и официални дрехи са само част от удобните и спиращи дъха артикули, с които всеки би могъл да разтърси гардероба си.

Kendall + Kylie for F21_2

Ценовият диапазон на продуктите е от 17.99 до 109.99 лева.

Лансирането на колекцията KENDALL+KYLIE за FOREVER 21 не остана незабелязано. FOREVER 21 изненада всички със своята дигитална кампания „Познай кой идва?“, чрез която брандът предизвика своите последователи да познаят името на известната марка. Активността се проведе успоредно в 9 европейски държави, а в нея взеха участие десетки хиляди последователи.

Kendall + Kylie for F21_4

Ексклузивната колекция KENDALL+KYLIE за FOREVER 21 ще бъде в магазините от 10.00 часа сутринта на 12-ти април.

*Колекцията ще бъде ексклузивно допълнение в магазините на FOREVER 21 в България, Кипър, Чехия, Румъния, Гърция, Полша, Португалия, Словакия и Испания.