Delirium по красотата

| от MamaMia |


В София преди дни беше открит новият бутик за красотаDelirium Exclusive Boutique, чиято церемония по откриването беше посетена от редица популярни личности, които станаха част от събитието.

Гостите получиха възможност да се запознаят с луксозните услуги, предлагани от експертите и консултантите на марката. Събитието беше съпроводено с музикални изпълнения от Destiny Quartet, които бяха поканени на събитието.

Delirium boutique предлага за пръв път в София първокласни световни козметични брандове като La Mer, Tom Ford Beauty, Jo Malone London, Prada, Bobbi Brown, ByKilian, Salvatore Ferragamo Exclusives, Confidential by Carolina Herrera и други, както и класически високотехнологични марки като Estee Lauder и La Prairie.

Гостите на откриването имаха възможност да разгледат модерния интериорен дизайн на магазина, предлагащ единствена по рода си връзка както с продуктите, така и с всеки един от представените брандове, и да усетят как тази изключителната комбинация създава съблазнително и привлекателно преживяване, апелиращо към всеки.